DANAS JE MRAČNA OPOZICIJA JUPITERA I MESECA: Samo ovaj znak uspeće da izbegne lošu sreću
Foto: Shutterstock

DANAS JE MRAČNA OPOZICIJA JUPITERA I MESECA: Samo ovaj znak uspeće da izbegne lošu sreću

Zanimljivosti -

Dnevni horoskop - Opozicija Jupitera i Meseca donosi male nevolje i jačanje vatrenog temperamenta, ali jedan znak će uspeti nepovoljan položaj planeta da preokrene u svoju korist, piše Lovesensa.

Drage Vodolije, danas vam je partner prioritet i osećate se neverovatno zadovoljno kada je u pitanju ljubavni život. Otvorili ste srce i želite partneru da otkrijete emocije koje su skrivene u vašoj duši. Vaša veza postaje stabilnija, ali pazite da previše ne ograničavate partnera. Dajte mu slobodiu i prostor, a on će na svoj način pokazati koliko mu je stalo do vas.

Usamljene Vodolije osvajaju šarmom, pa će mnogi želeti da se nađu u njihovom društvu. Vaša aura je očišćena od negativnosti, zračite divnom energijom i postajete magnet za ljubav. Na polju karijere vaša kreativnost dolazi do izražaja, a odlično se snalazite i u komplikovanim projektima. Uran u sekstilu sa Suncem donosi drugačiji pogled na svet, pa ćete primetiti neke mogućnosti koje su vam ranije bile nepoznate. Iz svake životne situacije izlazite kao pobednik.

PROČITAJTE JOŠ:

HOROSKOP OTKRIVA ZAŠTO U NAREDNIM DANIMA TREBA DA BUDEMO OPREZNI

MAGIČAN RITUAL - AKO OVO URADITE U PONOĆ, PRIVLAČITE NOVU LJUBAV

URADITE SAMI HORMONSKU TERAPIJU OD SAMO 5 MINUTA

Kurir.rs/Lovesensa/Foto: Shutterstock

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track