Najnovije vesti

HOROSKOP OTKRIVA KOGA ČEKA NOVA LJUBAV: Sudbina donosi romantičnu sreću, ali pazite se jedne stvari
Foto: Shutterstock

Da li su nas zvezde začarale

HOROSKOP OTKRIVA KOGA ČEKA NOVA LJUBAV: Sudbina donosi romantičnu sreću, ali pazite se jedne stvari

Zanimljivosti

Dnevni horoskop - trigon Merkura i Meseca donosi velike odluke i bolje odnose, a mnogi znakovi će zanimljive ideje pretvoriti u važne aktivnosti za budućnost, piše Lovesensa.

Dragi Rakovi, danas se osećate kao da ste na sedmom nebu, a za to je zaslužna najlepša ljubavna čarolija. U odnosu sa partnerom sve se odvija savršeno i dajete sve od sebe kako biste sačuvali ljubav na pravom putu. Očekuje vas divno romantično veče sa partnerom. Imate odličnu komunikaciju, svakog dana iznova jedno drugo šarmirate i sada ste svesni da ovoga puta reči "zauvek zajedno" zaista dobijaju pravi smisao. Za usamljenene Rakove ovog ponedeljka svašta se može promeniti na polju ljubavi. Lako šarmirate i vaša energija je privlačna drugim ljudima.

Ćutljivi ste i tajanstveni, a to ljude privlači jer žele da saznaju šta se krije u vašem misterioznom srcu. Danas treba da okušate sreću u ljubavi i pobedite strah. Ukoliko napravite do večeri prvi korak i pošaljete prave signale ljubavi, moguće da vas očekuje početak inspirativne romantične veze. Iako na polju ljubavi sve ide po planu, u karijeri vas očekuju neka manje prijatna iznenađenja. Moguće da se šefovi neće složiti sa vašim idejama i da se osećate pomalo prezasićeno trenutnim poslom. Ne očajavajte, jer će ova oluja brzo proći. Kada se sve kockice slože, dokazaćete svoje sposobnosti i bićete bliži uspehu.

PROČITAJTE JOŠ:

PREDVIĐANJE BUDUĆNOSTI - OVA 3 ZNAKA U NAREDNIH 30 DANA OČEKUJE LOŠA SREĆA

NEDELJNI HOROSKOP - SAZNAJTE DA LI VAS ČEKA DOBRA SUDBINA

MESEČNI HOROSKOP UPOZORAVA - U MARTU NAS OČEKUJE MRAČNA ENERGIJA

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...