Najnovije vesti

OVAJ ČOVEK TVRDI DA JE MOKRAĆA LEKOVITA! Ispovest mladića koji SVAKODNEVNO KONZUMIRA SVOJ URIN i tvrdi da je zbog toga ZDRAVIJI I SREĆNIJI!
Foto: Pritnscreen YT

Otkrivamo

OVAJ ČOVEK TVRDI DA JE MOKRAĆA LEKOVITA! Ispovest mladića koji SVAKODNEVNO KONZUMIRA SVOJ URIN i tvrdi da je zbog toga ZDRAVIJI I SREĆNIJI!

Zanimljivosti

U poslednje vreme sve je više ljudi koji slave ovu mnogima odvratnu praksu. 

Ovaj mladić već tri godine ne pušta svoju dragocenu tečnost u wc šolju

Bizarno ili ne, čini se da je pijenje vlastite mokraće kul stvar koja vam čini dobro. Dok je za većinu logično piti urin dok je svež, sada se pojavio Fabijan Farkuson (37), koji tvrdi da je još zdraviji kad odstoji mesec dana.

 

Fabijan popije odmah ili sačeka mesec dana dok urin ne fermentira. Otkad to radi, kaže da se oseća zdravije, srećnije i pametnije. Ako vas slučajno zanima, mokraća ima ukus kao gorko pivo, otkriva Fabijan, koji inače ne jede ništa osim svežeg voća.

 

"Uvek sam bio otvorena uma te sam odlučio probati piti urin nakon što sam o tome čitao proučavajući alternativnu medicinu. Na početku je bio gorak poput piva, prilično snažnog okusa, ali ništa strašno. Nisam imao problem s ispijanjem cele čaše", objašnjava Fabijan za Miror.

“Već pola sata posle osećao sam se divno. Prštao sam od energije. Sada mi ne pada na pamet preskočiti svoju dnevnu dozu mokraće i preporučio bih to svima”, dodao je. Alternativna medicina počela ga je zanimati kada je 2013. patio od strašnih bolova u trbuhu, kojima doktori nisu mogli pronaći uzrok.

 

Tada je odlučio u potpunosti promeniti ishranu. Izbacio je normalnu hranu koju je dotad jeo i ostavio si na jelovniku samo sirovo voće. Kako kaže, odmah je uočio pozitivne promene. Onda je počeo i piti urin, a ostalo je istorija.

 

Stajanjem se menja pH

 

Ako vam se gadi sama pomisao na to, Fabijan vas teši: “Prvi put je bilo zbilja gorko i gadno, ali s vremenom mi je okus bio sve blaži. Sada mi je praktično kao voda. Verojatno zbog dijete koje se pridržavam”.

 

Otkad je na tom režimu, oseća se i pametnije. “S vremenom sam primetio poboljšanje mentalnih sposobnosti. Nekako sam se osećao pametnije, bolje sam se koncentrirao i opšte se osećao bolje”, rekao je Fabijan.

 

E, sad, zašto je počeo piti urin star mesec dana? Stajanjem se menja njegov pH, a najzdraviji je navodno kada dosegne broj 9, što znači da je prošao, kako kaže Fabijan, “čudesan proces”, nakon kojega su njegove dobrobiti još jače.

 

“Držim urin u staklenim teglicama poput staklenki, označim ih datumom i pustim da odstoje oko 30 dana. Tada urin postaje alkalniji i oslobađaju se njegove čudesne prednosti”, zaključio je ovaj neobičan muškarac.

Kurir.rs, Magazin.hr / Foto: Printscreen/Instagram

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...