HOROSKOP OTKRIVA KOME SUNCE I MESEC DONOSE LEPU BUDUĆNOST: ovaj znak očekuje ostvarenje želja
Foto: Shutterstock

Sudbina kakvu bi svako poželeo

HOROSKOP OTKRIVA KOME SUNCE I MESEC DONOSE LEPU BUDUĆNOST: ovaj znak očekuje ostvarenje želja

Zanimljivosti -

Dnevni horoskop - trigon Sunca i Meseca donosi pojačane emocije i postajemo osetljiviji nego inače, ali to će nas podstaći da otvorimo srce i pronađemo šansu za sreću u ljubavi, piše Lovesensa. Imate snažnu želju za promenom, a jedan znak će danas uspeti da napravi nekoliko važnih koraka za budućnost...

Dragi Bikovi, danas stavljate partnera na prvo mesto i želite da mu pokažete koliko ste spremni ljubavi da pružite. Šta zračiš to privlačiš - pa tako i vi od danas počinjete sa više optimizma da posmatrate budućnost sa partnerom. Brige su se rešila same od sebe i sada ste svesni da imate ljubavu šansu koju treba iskoristiti. Vaša svetla energija donosi lepe promene na romantičnom planu.

Usamljeni Bikovi drže sve pod kontrolom kada je u pitnju ostvarenje ljubavnih želja. Njihova osećajnost i nežnost čini ih drugačijim i pomalo misterioznim, a to će naročito privući pripadnike suprotnog pola. Dok vlada trigon Sunca i Meseca ubraćete najlepši plod sa drveta ljubavi. Danas ste izvor snage i pozitivne energije, sigurni ste da do kraja dana ništa ne može da krene po zlu. Na poslu se lako prilagođavate promenama, a naročito vas privlače tehnološke inovacije. Dobro se slažete sa kolegama, profesionalni ste i plenite harizmom. Miris uspeha oseća se u vazduhu.

PROČITAJTE JOŠ:

LJUBAVNI HOROSKOP ZA APRIL 2019. GODINE

PREDVIĐANJE SUDBINE - SAZNAJTE ŠTA NAS OČEKUJE DO 20. APRILA 2019. GODINE

VELIKI HOROSKOP OTKRIVA KAKVO NAS PROLEĆE OČEKUJE

Foto: Shutterstock

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track