ZALJUBIO SAM SE U ŠEFICU, A ONDA OTKRIO JEZIVU STVAR: Došla je kod mene, završili smo u krevetu, a jedna FOTKA je promenila moj ŽIVOT! ŠOK!
Foto: Profimedia

ISPOVEST

ZALJUBIO SAM SE U ŠEFICU, A ONDA OTKRIO JEZIVU STVAR: Došla je kod mene, završili smo u krevetu, a jedna FOTKA je promenila moj ŽIVOT! ŠOK!

Zanimljivosti -

Jedan muškarac svima je otkrio šokantnu stvar koja mu se dogodila na poslu, kada je imao intimne odnose sa svojom šeficom. Povodom svog problema javio se stručnjaku.

On se zaposlio kao pripravnik u jednoj finansijskoj kompaniji, a šefica mu je bila veoma zgodna žena u četrdesetim godinama. Vremenom je počeo prema njoj da se oseća "nešto više", s obzirom da su se slagali u većini stvari.

foto: Profimedia

"Jednog dana pozvao sam je na piće posle posla. Ideja joj se svidela i otišli smo u lokalni pab. Razgovarali smo celu noć, popili i super se zabavljali. Na kraju smo završili u njezinom stanu, gde smo imali intimne odnose. Bilo je predivno. Nisam preterano iskusan u tim stvarima, ali ona mi je pomogla da se opustim. Sledeći dan na poslu je bilo malo čudno, ali znao sam da se moje pripravništvo bliži kraju i da zbog razlike u godinama između nas neće biti ništa. Pričao sam tati o njoj i kako je genijalna. Pokazao sam mu nekoliko njenih fotografija, a otac me pitao kako se ona zove", rekao je muškarac, a onda usledio pravi "šok":

foto: Profimedia

"Kada sam mu rekao, prebledeo je i ćutao, a na kraju izašao iz prostorije. Vratio se za sat vremena i najavio da mora nešto važno da mi kaže. Zatim mi je objasnio kako je žena na fotografijama zapravo moja mama. Mislio sam da se šali, ali bio je smrtno ozbiljan. To me prestravilo. Kad sam se malo bolje zagledao u slike, mogao sam videti sličnost. Ne sviđa mi se moje ime, tako da obično koristim drugo, a moje je prezime dosta često pa pretpostavljam da nije imala pojma kako sam ja njen sin. Ali svejedno sam u šoku. Šta da radim?"

Stručnjak odgovara:

"S njom ionako nisi video budućnost i to se ne sme ponoviti jer je incest ilegalan, ali nijedno od vas nije znalo, tako da niste svesno kršili zakon. Kada se sve malo smiri, treba da razgovaraš s tatom. Reci mu da želiš da znaš više o svojoj majci. Nadam se da ćete ti i mama imati zdrav odnos nakon svega."

foto: Profimedia

Kurir.rs/TheSun, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track