Najnovije vesti

POTRESNA ISPOVEST NOVINARA KOME SE ŽIVOT RASPAO POSLE ŽENINE SMRTI: Leukemija ju je ubila, odao sam se ALKOHOLU, ali sam shvatio da moram da živim zbog NJEGA! (FOTO)
Foto: Printskrin

tragedija

POTRESNA ISPOVEST NOVINARA KOME SE ŽIVOT RASPAO POSLE ŽENINE SMRTI: Leukemija ju je ubila, odao sam se ALKOHOLU, ali sam shvatio da moram da živim zbog NJEGA! (FOTO)

Zanimljivosti

Britanski sportski novinar Sajmon Tomas je izgubio ženu, Džemu Tomas od jednog oblika leukemije i to samo tri dana nakon što je lekar potvrdio dijagnozu.

 

"Moj život se raspao u novembru 2017. kada je moja supruga udahnula poslednji put. Bila je sasvim tiha, a njeno lice delovalo je anđeoski. U tom trenutku shvatio sam da nas je žena koju volim svim srcem i majka mog sina napustila", započeo je ovaj novinar svoje izlaganje.

On se prisetio kako su samo nekoliko meseci ranije proslavljali Džemin 40. rođendan i koliko su veselili, te da je ona vrlo brzo počela da se oseća veoma loše.

 

Odjednom je imala teške glavobolje, umor ju je slamao, počela je da pati od nesanice, i dobila je modricu koja nije prestajala da se širi. Potom su lekari otkrili da Džema boluje od raka krvi, a Sajmon priznaje da to nije mogao da pojmi, jer je samo nekoliko meseci pre toga ona bila dobro i nije mogao da shvati kako to da rak može da uništi čoveka rekordnom brzinom.

 

"Stalno sebi postavljam isto pitanje: "Zašto, pobogu, nisi nešto učinio? Zašto je nisi stavio u automobil i insistirao na različitim ispitivanjima?", kaže Sajmon.

On objašnjava i da tokom poslednjeg vikenda u Džeminom životu lekari i dalje nisu mogli da utvrde šta je po sredi. Počeo je da strahuje da je reč o nečem pogubnom, a nažalost se ispostavilo da je bio u pravu. Kada su konačno utvrdili da boluje od raka krvi, rekli su im da ima šanse pola-pola da preživi.

Ipak, umrla je posle svega tri dana.

 

"Želeo sam da pobegnem od bola i alkohol je u prvo vreme imao takav efekat. Ali, onda je moj um prešao na mračnije mesto. Ležao sam na zemlji i dok sam gledao u noć i zvezde iznad mene, poželeo sam da završim svoj život. Nisam više imao ni snage ni volje. A onda mi se u glavi pojavila slika Itanovog lica, njegovih neveinih očiju i to su bile oči dečaka koji je upravo dobio najteži udarac od života... Bio je to dečak koji nije zaslužio da izgubi i tatu", napisao je Tomas.

 

I devetogodišnji Itan rekao je par reči o svojoj mami: "Pričam ponekad sa njom, poručim joj koliko je volim, i slične stvari. Nedostaje mi njeno kuvanje, njene divne oči boje lešnika, i njeni zagrljaji."

Sajmon je pre nekoliko meseci uplovio u romansu sa 27-godišnjom Derinom Džeb, a kaže da je ona pomogla i njemu i Itanu da se bolje nose sa gubitkom. Priznao je da se povremeno oseća "krivim" zbog svoje nove veze i da se često zapita "Da li se to desilo prerano?"

 

"Džema bi bila srećna zbog mene. Ona će uvek biti prisutna u mom životu. Nikada je neću zaboraviti", zaključio je na kraju.

 

Kurir.rs/Foto: Printskrin

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...