ZNATE LI ŠTA JE ZAISTA PRAVI PRIJATELJ? Srećni ste ako je pored vas osoba koja ima ovih 7 karakteristika!
Foto: Profimedia

PREPOZNAJTE

ZNATE LI ŠTA JE ZAISTA PRAVI PRIJATELJ? Srećni ste ako je pored vas osoba koja ima ovih 7 karakteristika!

Zanimljivosti -

Donosimo osam stvari prema kojima ćete prepoznati pravog prijatelja ili prijateljicu i da, verujemo da je moguće prijateljstvo između žena i muškaraca. Oni su zaista uz vas kada vam trebaju

Kada se selite 3. put u godini, oni vuku kutije. Već po osamdeseti puta razočarano ponavljate svoju teoriju kako muškarci i žene jednostavno ne idu zajedno. Oni kimaju glavom. Pravi prijatelji su oni koji će ti reći: "Možeš me nazvati u bilo koje vreme!". To su oni koji će ti pomoći i hrabriti te u najtežim trenucima i oni koji će s tobom jednostavno ćutati kad to zatreba.

foto: Profimedia

Dobro se osećate s njima

Pravi prijatelji će vas voleti onakve kakvi ste zapravo. Još više od toga: oni smatraju da ste super baš takvi! Možete nositi najčudniju odeću, odabrati partnera kakvog želite: prijatelji smatraju da si super.

Imaju sličan humor

Super je kad imate zajedničke interese. Još je bolje kad imate isti smisao za humor - kod pravih prijatelja je to uglavnom tako. Tamo gdje se drugi tek kratko nasmeju - vi ne možete da prestanete.

foto: Profimedia

Slušaju

Pravi prijatelji uvek imaju napete uši. Ne igraju se po mobilnom telefonu ili gledaju naokolo dok im istresate svoje srce. Oni su pažljivi. Često primete i stvari s kojima vas čak i nekoliko meseci kasnije iznenade.

Vide najbolje u vama i podstiču vas da to pokažete

Pravi prijatelji daju komplimente. Oni kažu stvari poput: "To zaista dobro znaš ili možeš!" i to misle. Ponekad kažu nešto o vama, a vi pomislite: "Uh, pa nisam baš tako super." Za vaše prijatelje jeste, jer veruju u vas.

foto: Profimedia

Verni su

Niste se videli 25 godina, ali kod prvog susreta je sve kao da ste se juče rastali. Odavno ne stanujete u istom gradu, ali kad se čujete telefonom, osećate se blisko kao i uvek.

Reći će vam sve

Oni vas podržavaju, ali – reći će vam jasno i glasno ako ste na putu da napravite neku grešku. Svoje mišljenje neće zadržati iz ljubaznosti. Iskreni su, ali neće vas uvrediti.

foto: Profimedia

Kurir.rs/24sata.hr, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track