UBACIŠ ŠARANA U RAKIJU I VIŠE NI NE POMISLIŠ NA ALKOHOL: Srpkinja tvrdi da je pronašla PROVEREN LEK za odvikavanje od pića!
Foto: Profimedia

ko se usudi neka proba

UBACIŠ ŠARANA U RAKIJU I VIŠE NI NE POMISLIŠ NA ALKOHOL: Srpkinja tvrdi da je pronašla PROVEREN LEK za odvikavanje od pića!

Zanimljivosti -

Zahvaljujući iskustvima mudrih, starijih žena koja je slušala od detinjstva jedna Srpkinja došla je kako tvrdi do leka protiv alkoholizma.

Ona se od malena naslušala “bapskih priča”, pa je poučena njihovim iskustvom odlučila dapreporuči jedan neovičan recept za odvikavanje od "čašice".

Ona je predložila, kao jedino efikasno sredstvo za odvikavanje od alkohola (koje provereno radi) kombinaciju šarana i rakije. A ovo je njen recept:

”U litar rakije se ubaci živ šaran i ostavi se da ugine u toj rakiji, kad ugine ostavi ga 12 sati u tome i izvadi, pa pola litra te rakije gde je bio šaran pomešaš sa čistom rakijom i daš da pije. Posle toga se mnogo povraća i ne padne ti na pamet više da staviš ni kap alkohola u usta”.

Ona kaže da zna čoveka koji je tako prestao da pije, ali da pijanacmora da da saglasnost za uzimanje "leka" jer ne može na silu.

Kurir.rs

Foto Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track