DŽO IMA 23 GODINE I SPAVAO JE SA 149 ŽENA! Nevinost je izgubio sa 13, u isto vreme je imao s*ks sa 4 žene, a jednom je  4 DANA MORAO DA GA HLADI! Razlog je više nego BIZARAN!
Foto: Profimedia

S*KS mašina

DŽO IMA 23 GODINE I SPAVAO JE SA 149 ŽENA! Nevinost je izgubio sa 13, u isto vreme je imao s*ks sa 4 žene, a jednom je 4 DANA MORAO DA GA HLADI! Razlog je više nego BIZARAN!

Zanimljivosti -

Džo Hatčins (23) iz Kornevola tvrdi da je u krevet odveo čak 149 žena. Nevinost je, pohvalio se, izgubio sa 13 godina u lokalnom parku sa tada 15-godišnjom devojkom.

"Nekoliko dana nakon 16. rođendana, upoznao sam zavodljivu 41-godišnjakinju na zabavi i imao sam seks sa njom u automobilu. Ona je verovala da imam 20, a ja je nisam ispravljao. Želela je seks s mlađim tipom, a ja sa starijom ženom. Bilo je to odlično iskustvo", priznao je Džo.

Seks utroje prvi je put isprobao sa 17 godina, takođe u automobilu, ovoga puta sa devojkama. Od tada je trojac imao još četiri puta.

"Sa 18 sam se registrirao na nekoliko stranica za upoznavanje i pridružio se stranicama za svingar. Na to su me nagovorili prijatelji. Brzo nakon toga imao sam seks u isto vreme sa četiri žene, koje su bile između 26 i 48 godina.

Seks u moru jednom mu nije prošao najbolje.

"U Grčkoj me tokom snošaja opekla meduza. Četiri dana morao sam hladiti svoje privatne delove”.

Usprkos promiskuitetnom ponašanju, Džo tvrdi kako uvek koristi prezervative i redovno se testira na polno prenosive bolesti.

"U automobilu držim nekoliko paketa XXL kondoma i uvek nosim pet komada u novčaniku. Nikad nisam imao neku polnu bolest”, zaključio je.

foto: Profimedia

Kurir.rs/The Sun/Foto Profimedia/Ilustracija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja