ŠAPNULA JE NEŠTO MLADOŽENJI I U SALI JE NASTAO TAJAC: Mlada nije znala da on ima MIKROFON, žestoko se IZBLAMIRALA (VIDEO)
Foto: Printscreen/Twitter

ŠOK

ŠAPNULA JE NEŠTO MLADOŽENJI I U SALI JE NASTAO TAJAC: Mlada nije znala da on ima MIKROFON, žestoko se IZBLAMIRALA (VIDEO)

Zanimljivosti -

Jedan par doživeo je neprijatnost na venčanju i to na samom početku. Naime, jedna mlada iz Severne Karoline je pred oltarom mladoženji rekla da ne može da veruje da se to stvarno događa. Na taj njen komentar mladoženja joj je rekao kako 'izgleda predivno', na šta mu je ona odgovorila da je upravo obavila zaista veliku 'veliku nuždu'.

I dok su oni nežno šaputali pred oltarom, mlada nije niti slutila da njihov razgovor nije baš privatan. Ovaj urnebesan snimak sa venčanja je na Tviteru podelio mladoženja Luk Logan, nakon što je američki komičar Džimi Felon pozvao svoje pratitelje da podele smešne i zanimljive priče s venčanja.

Nakon što mu je rekla da se olakšala u toaletu pre venčanja, mladoženja ju je kroz smeh upitao 'Šta je tebi?', a potom joj je otkrio da nosi mikrofon. Nakon toga ga je mlada nekoliko puta upitala: 'Zašto nosiš mikrofon?', a on joj je rekao: 'da bi snimio trenutke poput ovih'. Kasnije je objasnio da mu ga je stavio snimatelj zbog snimka venčanja.

Nakon objave, snimak je postao hit na internetu.

- Oženio sam poprilično fenomenalnu ženu - zaključio je Luk. On i njegova supruga danas su roditelji četverogodišnje devojčice, a snimak s venčanja im sigurno nikada neće dosaditi.

Kurir.rs/Daily mail/Foto: Printscreen/Twitter

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track