STARIJI JE OD NJE 23 GODINE, ALI SE LUDO VOLE: Mnogi ih osuđuju, a oni zbog svoje ljubavi ZARAĐUJU, evo i KAKO (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

BRIGA IH ZA GLASINE

STARIJI JE OD NJE 23 GODINE, ALI SE LUDO VOLE: Mnogi ih osuđuju, a oni zbog svoje ljubavi ZARAĐUJU, evo i KAKO (FOTO)

Zanimljivosti -

Šeldon Oven (49), stručnjak za digitalni marketing i Šanis Rivers (26) poslovni su i ljubavni partneri. Verili su se nakon tri godine veze i nedavno pokrenuli sopstveni biznis inspirisan svojom vezom.

Shvatili su da postoji mnogo parova među kojima je razlika u godinama velika, poput njih.

- Postoji mnogo uspešnih parova koje, kao i nas, deli velika razlika u godinama. Žele to, ali ne mogu da nađu. Dosta im je aplikacija poput Tindera. Zbog toga smo odlučili da napravimo aplikaciju koja će im pomoći da pronađu ljubav svog života - tvrdi par iz Kalifornije.

Kroz Šeldonove veze sa Fejsbuk, Tviterom, Snepčetom i Linkedinom prikupili su više od 100.000 dolara za aplikaciju.

- Naš zajednički put je blago rečeno zanimljiv. Razlika u godinama je velika, a osim toga, ona je Afroamerikanka, a ja belac.

Porodice podržavaju njihovu vezu u potpunosti, a negativnih komentara ima, ali uglavnom od ljudi koji ih nepoznaju. Sledeće godine planiraju da se venčaju, a uskoro i da osnuju porodicu.

- Jako smo zaljubljeni. Šanis je veoma zrela, dok sam ja mladi 49-godišnjak s odličnim stavom prema životu - govori preduzetnik.

Njihova aplikacija će biti dostupna u celom svetu. Pre nego što su je pokrenuli, istraživanjem tržišta su saznali da se i razlika od pet godina između partnera doživljava kao veliki jaz.

- Shvatili smo da je razlika u godinama tabu tema. Želimo to da promenimo. Postoji u mnogim kulturama i rasama. Nadamo se da će naša aplikacija povezati ljude koji žele da pronađu pravu ljubav, bez obzira na razliku u godinama - kaže par.

Dodaju da žele da stvore bolji život za ljude kao što su oni, ali i za zajednicu

- Ako se par poput nas može nasumično upoznati i biti srećan, zašto ne bi i drugima pomogli da imaju lakši način upoznavanja i tako možda pronađu srodnu dušu - rekao je Šeldon.

Kurir.rs/Metro/Foto: Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track