BIO JE BESKUĆNIK I ZAVISNIK NA IVICI ŽIVOTA, A SADA SE KUPA U LUKSUZU! Nije imao za hranu i osnovne POTREBE, a onda mu se desilo nešto SUDBINSKI VAŽNO! (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

KOLO SREĆE SE OKREĆE

BIO JE BESKUĆNIK I ZAVISNIK NA IVICI ŽIVOTA, A SADA SE KUPA U LUKSUZU! Nije imao za hranu i osnovne POTREBE, a onda mu se desilo nešto SUDBINSKI VAŽNO! (FOTO)

Zanimljivosti -

Kada biste danas pogledali ovog čoveka, ne bi vam na pamet palo da je pre par godina bio beskućnik i na ivici smrti. Danas je okružen nezamislivim luksuzom i živi život o kakvom nije imao hrabrosti ni da sanja, a evo kako je to postigao.

Kalil Rafiti danas ima 46 godina i prkosi izreci da "ne možete naučiti starog psa novim trikovima". Kada bacite pogled na njegov Instagram, vidite sliku uspešnog čoveka koji vodi računa o sebi, zarađuje milione i izgleda kao da nema nijednu brigu na svetu.

Ipak, pre samo 13 godina, nije smeo ni da se usudi na ovakav život. Kalil je pre 13 godina bio beskućnik i zavisnik od opijata. Bio je na ivici smrti, imao svega 48 kilograma i živeo je u stravičnom siromaštvu, ali imao je najvredniju strvar - prijatelja koji je verovao u njega.

Taj prijatelj ga je i ubedio da počne svoj posao sa prirodnim sokovima. Ta vera prijatelja u njega inspirisala je Kalila koji je počeo da pravi prirodne sokove prema svom receptu. Za početak, pravio ih je pacijentima u Rivijera centru za rehabilitaciju. U istoj toj instituciji se i on praktično vratio u život.

Uskoro, počeo je da prodaje svoje sokove u Malibuu. Malo je vremena trebalo da se pročuje za njega i uskoro je osnovao i sopstvenu proizvodnju.

Pet godina kasnije, imao je svoj lanac barova sa prirodnim sokovima. Mušterije su se zaljubile u njegove mešavine koje su sadržale između ostalog i alkalnu vodu, himalajsku so i lišće maslačka.

Uz svoje sokove, u barovima je služio i koktele, kafu i zaleđeni jogurt. Ono što ga je proslavilo jeste smuti od ovsenih pahuljica i banana.

Uskoro, i poznati su počeli da navraćaju u njegove barove. Među njegovim mušterijama su i Entoni Kidis iz benda "Red Hot Chili Peppers", ali i Arnold Švarceneger.

Praktično je sagradio multimilionsku imperiju, a njegovi zaposleni uvek ističu da su mu posebno zahvalni na odnosu koji ima sa njima. Kalil, kažu, nikada nije zaboravio svoje početke i zato mu je briga o dobrobiti zaposlenih uvek na prvom mestu.

Kurir.rs/Žena/Foto: Printscreen, Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja