PAS ZBUNIO CEO SVET: Izgleda kao ČOVEK, a uverićete se i sami u to kada pogledate fotografije! Svi se slažu da je PRESLADAK (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

HIT NA INTERNETU

PAS ZBUNIO CEO SVET: Izgleda kao ČOVEK, a uverićete se i sami u to kada pogledate fotografije! Svi se slažu da je PRESLADAK (FOTO)

Zanimljivosti -

Pas Nori pripada sve popularnijoj "dizajnerskoj rasi", koja nastaje ukrštanjem dve čistokrvne vrste. Tako je ovaj pas mešanac australijskog ovčara i pomeranca.

A razlog zašto je Nori tako poseban su njegove "ljudske osobine". On naime ima njuškicu koja neverovatno podseća na ljudsko lice i zbog koje je postao senzacija na internetu, a obožavaoci širom sveta se pitaju jesu li vlasnici na njegovim fotkama koristili 'face-swap' tehniku .

S velikim očima u obliku badema koje izgledaju kao prodorne plave ljudske oči, i ružičastim usana koje kao da su se razvukle u ljudski osmeh, Nori zbunjuje i izaziva smeh gde god se pojavi.

Njegovi vlasnici Kevin Harles i Tifani Ngoi, kažu, navikli su na pažnju koju njihov neobični kućni ljubimac izaziva, a još uvek uživaju u reakcijama, oduševljenju i smehu koje pas izaziva. Nakon što su objavili njegovu fotografiju na Tviteru, Nori je brzo postao pravi hit, a njegove fotografije imaju na desetine hiljada lajkova.

Prošle godine su vlasnici odlučili da Noriju dovedu i prijatelja, mešanca Ši cua i Jorkiškog terijera, sada jednogodišnjeg Bobu.

'Odlično se slažu i sve vreme se igraju zajedno, iako je Nori možda previše energičan za Bobu, rekla je Tifani koja kaže da je Nori sa svojih 13 kilograma 'prava igračka'.

Kurir.rs/Daily mail/Foto: Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track