Najnovije vesti

BIO JE VLASNIK PORŠEA I 12 KUĆA, A ONDA PREKO NOĆI IZGUBIO SVE! Imao sam novac i mislio da se to NIKAD neće promeniti! Morao je da promeni život IZ KORENA, evo gde je sad! (FOTO)
Foto: Printscreen Facebook

pao je

BIO JE VLASNIK PORŠEA I 12 KUĆA, A ONDA PREKO NOĆI IZGUBIO SVE! Imao sam novac i mislio da se to NIKAD neće promeniti! Morao je da promeni život IZ KORENA, evo gde je sad! (FOTO)

Zanimljivosti

Paul Holidej (45) bio je uspešan preduzetnik iz Liverpula koji je u svom vlasništvu imao profitabilnu firmu za iznajmljivanje i prodaju nekretnina te čak 12 kuća po raznim krajevima rodne Engleske.

 

U to je vreme vozio je Porše te je, kaže, verovao kako živi svoj san - sve do globalne krize 2008. kad je praktično preko noći izgubio sve.

 

"Sve se nekako brzo dogodilo", ispričao je ovaj otac dvoje dece.

Seća se kaže da je Liverpul baš te 2008. godine bio Evropski glavni grad kulture i doživljavao kulturni i društveni procvat.

 

No tržište nekretnina je doživljavalo pravi krah, pa je Paul preko noći od uspešnog trgovca nekretninama došao do toga da nije mogao prodati nijednu.

 

Zato se usled ekonomske krize sa ženom i decom preselio iz Liverpula u Pert na zapadnoj obali Australije.

"Imao sam dovoljno novca i nisam mislio da će se to ikad promeniti. Živeo sam na način koji uz to ide, izlazio i povremeno se "rekreativno" drogirao, priznaje bivši preduzetnik i kaže kako tek sad vidi koliko je zanemarivao svoje zdravlje, ali i sve drugo što je u životu bitno.

 

"Verujem da nam se ovakve stvari događaju kao test, a kad pogledam unatrag, vidim da životni stil koji sam vodio nije bio ni dobar, a ni previše zdrav", kaže.

 

Bivši trgovac nekretninama sada svoj dan započinje plivanjem, a svakodnevno mu se pridružuju novi ljudi koji prepoznaju koristi od jutarnje rekreacije u moru.

 

Sve mu se u životu, kaže, moralo dogoditi, da shvati koliko je život lep i šta je stvarno vredno - a kako više ne može ni zamisliti život u kišovitoj Engleskoj, ne namerava selidbu iz sunčane Australije.

Kurir.rs/24sata.hr/Foto: Printscreen, Facebook

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...