SREO SAM U TERETANI ROĐAKU SVOJE ŽENE I ZAVRŠIO U KREVETU S NJOM: Javila mi je da je TRUDNA, a ne zna čije je DETE! OČAJAN SAM!
Ilustracija, Foto: Profimedia

ISPOVEST

SREO SAM U TERETANI ROĐAKU SVOJE ŽENE I ZAVRŠIO U KREVETU S NJOM: Javila mi je da je TRUDNA, a ne zna čije je DETE! OČAJAN SAM!

Zanimljivosti -

Jedan muškarac u iskrenoj ispovesti ispričao kako je prevario svoju ženu i to ni manje ni više nego sa njenom rođakom.

- Imao sam sjajan seks sa koketnom rođakom svoje supruge. Dogodilo se samo jednom, ali ona je sada trudna i kaže da sam ja možda otac - započeo je svoju priču muškarac koji ima 37 godina i dve godine mlađu suprugu.

Sa svojom suprugom već ima troje dece koji su već u tinejdžerskim godinama. Svakog četvrtka odlazi u teretanu u lokalni centar za razonodu gde vežba. Ovog puta, centar je bio zatvoren zbog poplave.

Ilustracija
Ilustracija foto: Profimedia

- Slučajno sam na parkingu sreo rođaku svoje žene. Ona je zgodna žena istih godina kao i ja, a tamo je bila jer ide na pilates - nastavio je on u svom pismu koje je poslao terapeutkinji Deidre.

Zaustavili su se i razgovorali nekoliko trenutaka, rekao joj je da mu je žao što su propustili trening. U šali je rekla da su mu potrebni trbušnjaci i da bi mogao da izgleda mnogo bolje.

- Rekla je da će mi pokazati neke vežbe za pilates, ako svratimo kod nje, a koje ću kasnije moći sam da radim. Oboje smo znali o čemu ona zapravo govori. Bilo je pomalo rizično, ali imao sam sat vremena pauze pa smo otišli do njene kuće. Imali smo neverovatan trening, ali u krevetu - rekao je.

Ilustracija
Ilustracija foto: Profimedia

Poslala mu je poruku u kojoj mu je rekla da očekuje dete i da je njen suprug oduševljen jer pretpotavlja da je njegovo.

- Ne znam šta da radim. Mogao bih da budem otac njene bebe i čini se da je vrlo pogrešno ćutati o tome - završio je.

Deidre je osudila njegovo ponašanje rekavši mu da je napravio veliku grešku što je bio sa nekim ko nije slobodan.

- Možda ste otac deteta, ali ako njen suprug pretpostavlja da je njegovo, to može biti i istina. Zaboravite na sebe, morate odlučiti šta je najbolje za dete - rekla je iskusna terapeutkinja.

Ilustracija
Ilustracija foto: Profimedia

Kurir.rs/The sun/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track