SRAMNO JE ONO ŠTO RADE OSMOGODIŠNJACIMA: Majka videla šta školski fotografi traže od njenih devojčica, pa POBESNELA i napravila HAOS! (FOTO)
Foto: Profimedia

IZGORELA

SRAMNO JE ONO ŠTO RADE OSMOGODIŠNJACIMA: Majka videla šta školski fotografi traže od njenih devojčica, pa POBESNELA i napravila HAOS! (FOTO)

Zanimljivosti -

Sem Volker izrazila je svoj bes kada je videla cenovnik fotografijsanja u školi svoje ćerke.

Naime, u anketi koju je njega devojčica trebalo da popuni piše da može da izabere da li želi da se njena fotografija retušira.

Neke od opcija uključuju "osnovno retuširanje", kojim se uklanjaju mrlje na licu, a onda i "napredno retuširanje", opisano kao osnovno plus izbeljivanje zuba i podešavanje boje kože.

“Moje devojčice su se danas slikale u školi i tu postoji opcija RETUŠIRANJA fotografije! Ponuđene su dve opcije. Koji k*rac? Žalila sam se! Zar osmogodišnjacima treba nametati paranoju zbog boje kože?", pita se mama.

"Ovo je istinski šokantno. Uistinu. Uz krizu mentalnog zdravlja s kojom se susreću današnji klinci, ne treba im slati još i ovakvu poruku", jedan je od komentara, a objava je podeljena 27.000 puta.

I dok se jedni zgražavaju nebuloznom ponudom školskoga fotografa, drugi priznaju kako su slike njihove dece već retuširane bez roditeljskog pristanka, pa da im deca izgledaju našminkano.

foto: Shutterstock

Kurir.rs/K.Đ, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja