GREŠKOM SE OŽENIO MUŠKARCEM, PA SUSPENDOVAN SA DUŽNOSTI! Na bizaran način otkriveno da njegova mlada nije ŽENA (FOTO)
Foto: Profimedia

ŠOK

GREŠKOM SE OŽENIO MUŠKARCEM, PA SUSPENDOVAN SA DUŽNOSTI! Na bizaran način otkriveno da njegova mlada nije ŽENA (FOTO)

Zanimljivosti -

Šeik Mohamed Mutumba (24) iz Ugande, suspendovan je sa dužnosti imama u džamiji u Kajungi, nakon što je njegova supruga, sa kojom je bio u braku dve nedelje, uhvaćena kako krade TV od komšije.

Ipak, krađa nije bila uzrok suspenzije imama, već šokantno otkriće da je njegova supruga Svabula Nabukera, zapravo, muškarac.

Mutumba o pravom spolu svoje supruge nije znao ništa i vest ga je skrhala, prenose strani mediji.

Nadležni su ga udaljili s dužnosti kako bi "sačuvali integritet svoje vere".

Mutumba i njegova "mlada" venčali su se prošlog meseca.

Fotografije snimljene na događaju prikazuju nasmejane mladence, okružene rodbinom i prijateljima. Svedoci su za "Daily Monitor" kazali da su ih prevarili glas i ponašanje "mlade".

- Imao je sladak glas i govorio je kao žena - kazao je jedan od prisutnih svatova i dodao da je čuo da se Mutumba nakon četiri dana braka žalio jer supruga nije želela da se skine dok su spavali.

Kad je bio van kuće, Nabukera je uvek nosio hidžab ili tradicionalnu haljinu gomesi, što nije izazvalo sumnju. Obavljao je i sve svoje uobičajene dužnosti, poput kuvanja, čišćenja i pranja veša, tako da Mutumba ništa nije posumnjao.

Istina je izašla na videlo kad je imamova "žena" pokušala da ukrade TV i odeću od komšije. Kad je policija došla na scenu, pretražili su je da vide da li je nešto sakrila, a onda su otkrili da se radi o muškarcu.

On je kasnije priznao da mu je pravo ime Ričard Tumusabe i da se udao za šeika Mohameda Mutumba kako bi pokušao da ukrade njegov novac. Istraga još uvek traje.

Mutumba je svoju "nevestu" upoznao preko tetke koja živi u jednom selu. Platio je miraz, koji je uključivao dve koze i dve vreće šećera, između ostalog.

Kurir.rs/Foto: Ilustracija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track