NEDELJNO ZARAĐUJE 2.500 $ PREJEDANJEM! Svi se pitaju kako sićušna Juka smaže 15.000 kalorija, a sad razotkrivena PREVARA
Foto: Instagram Printscreen

Čeka se rasplet

NEDELJNO ZARAĐUJE 2.500 $ PREJEDANJEM! Svi se pitaju kako sićušna Juka smaže 15.000 kalorija, a sad razotkrivena PREVARA

Zanimljivosti -

Juka Kinošita (34) je sagradila imperiju na Jutjubu upravo prejedanjem. Za nedelju dana ona zaradi oko 2.500 dolara samo snimkom toga kako jede, a bogatstvo joj se meri u milionima.

Misterija njenih gledalaca je kako uopšte uspeva da pojede obroke od 15.000 kalorija i kako uspe da pojede obrok od čitavih osam kilograma, naročito kad se zna koliko je sitna.

Sada je, međutim, isplivao niz snimaka koji navodno dokazuju da Juka prstom signalizuje kamermanu kada da prestane da snima, kako bi ispljunula to što navodno jede.

Juki je početnu slavu u mukbang svetu postigla upravo zato što nije preterivala sa hranom, mljackala niti jela neuredno. Međutim, kada je uvidela da će veću publiku steći upravo suprotnim ponašanjem, počela je da jede ogromne količine hrane i potpuno se prilagodila uslovima mukbang tržišta, ali velika misterija oduvek je bila kako uspeva da održi liniju.

Fanovi je sada optužuju za prevaru, ali i pre toga našla se na žestokom udaru kritika jer popularizue prejedanje i loše navike u ishrani.

Skandal je trenutno u toku, a slavna Jutjuberka još uvek nije pokušala da se odbrani od tvrdnji da lažira svoje snimke.

kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track