Najnovije vesti

ČESTO SANJATE BIVŠU LJUBAV, IAKO STE JE PREBOLELI? Podsvest vam poručuje ono što niste ni POMISLILI! Nije bezazleno!
Foto: Profimedia

NISU OSEĆANJA

ČESTO SANJATE BIVŠU LJUBAV, IAKO STE JE PREBOLELI? Podsvest vam poručuje ono što niste ni POMISLILI! Nije bezazleno!

Zanimljivosti

Da li sanjate bivše ljubavi koje znate da ste preboleli? Takvi snovi dolaze i odlaze, ali uglavnom nemaju ono značenje koje vam prvo pada na pamet.

Osim ako ste nedavno prekinuli vezu, mala je verovatnoća da sanjate bivšu ljubav zato što vam nedostaje ili zato što još uvek gajite osećanja prema njima. 

foto: Profimedia

Ovo su tri neočekivana razloga zbog kojih sanjate bivše partnere i njihova značenja:

1. Preboleli ste ih, ali rane su ostale

Čak i ako ste preboljeli bivšu ljubav, još uvek vas mogu boleti neke rane. Na primer, ako je prekid bio težak ili je neko od vas izgovorio neke bolne stvari.

Šta učiniti?

Obratite pažnju na to šta se događa u snovima i koje emocije osećate. Opišite san na papiru i identifikujte emocije. Potražite primere u snovima koji će vam otkriti s kakvim se ranama još uvek borite kako biste započeli proces oporavka.

foto: Profimedia

2. Osećate poznatu emociju

Ponekad je san o bivšoj ljubavi odraz trenutnih osećaja u vašem životu, a manje odraz prošlih odnosa. Možda sada osećate neku emociju koja vas podseća na nešto što ste osećali dok ste bili u vezi s njima.

Šta učiniti?

Ako ste se osećali duboko neshvaćeni kada ste prekinuli, osećate li se tako i sada? Podseća li vas neko na to kada ste se s bivšim partnerom osećali neshvaćeno? Povezivanje ovih situacija pomoći će vam da se pozabavite osećanjima koji vas kopkaju.

foto: Profimedia

3. Treba poraditi na svojim granicama

Još jedan neočekivani razlog zbog kog sanjate bivše može biti i nestanak zdravih granica. Ako ste se borili s granicama dok ste bili u vezi, možda se opet pojavljuje isti obrazac. 

Šta učiniti?

Razmislite o granicama koje ste trenutno postavili u vezama ili na poslu. Upitajte se gde vam granice ne koriste. Sledite bilo kakav osećaj nezadovoljstva jer vas to usmerava prema području u kom treba da postavite nove granice.

Zaključak

Ponekad sanjate bivše ljubavi iako ste ih preboleli. Umesto da mislite da su ovakvi snovi buđenje starih strasti, oni mogu biti poziv na rast i zaceljivanje rana. Kada pristupite ovim snovima iz znatiželje, a ne straha, otkrićete dublje značenje ispod površine.

Jednom kada saznate značenje, snovi prestaju da se vraćaju.

foto: Profimedia

Kurir.rs/K.Đ/Mindbodygreen, Foto: Profimedia

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...