MLADA PRED SAMO VENČANJE DRUGARICI PONUDILA 100 €! Od nje je tražila samo JEDNO kako joj ne bi uništila SVADBU! OČAJNA!
Foto: Profimedia

drama pred svadbu

MLADA PRED SAMO VENČANJE DRUGARICI PONUDILA 100 €! Od nje je tražila samo JEDNO kako joj ne bi uništila SVADBU! OČAJNA!

Zanimljivosti -

Svaka nevesta želi da na svom venčanju bude posebna, najlepša i da sve oči budu uprte baš u nju i njenu venčanicu. Zato i važi nepisano pravilo da nijedna od dama koje su pozvane na svadbu ne sme da se pojavi u beloj haljini, no jednoj budućoj mladi ni to nije dovoljno!

Naime, na Fejsbuku se jedna buduća mlada požalila svojim pratiocima na izbor haljine jedne od gošće koja se opredelila za dugu, elegatnu haljinu cvetnog printa.

"Ona nije zlonamerna. Čak je i drugi podstiču da nosi tu haljinu, pa i moja mama. Sigurna sam da samo želi da lepo izgleda na mom venčanju i da ima dobre namere", započela je nevesta izlaganje, uz obrazloženje da će venčanje biti malo i da strahuje od toga da bi njena drugarica u tako pompeznoj haljini odvukla pažnju sa nje.

"Postoje i druge haljine u kojima može da zablista. Zamoliću je da nekako prekroji haljinu ili da nađe potpuno drugu haljinu. Ako bude htela novu haljinu, ponudiću joj oko 100 dolara da pokrijem deo troškova", dodala je mlada.

"Da neko to nosi na mom venčanju, pozvala bih policiju", "Haljina koja kao da vrišti: Pogledajte me, nisam mlada, ali volela bih da jesam , "Nije kao da tražite od nje da nosi džak, ima bukvalno na hiljade drugih haljina", samo su neki od komentara na Fejsbuku.

foto: Pritnscreen/facebook

kurir.rs

BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track