Najnovije vesti

POTROŠITE NOVAC I NE ŠIRITE NOGE: Penzioneri iz staračkog doma poslali HIT PORUKE ZA MLADE! Njihove MUDROSTI se prepričavaju! FOTO
Foto: Printscreen/Facebook

POSTALI VIRALNI

POTROŠITE NOVAC I NE ŠIRITE NOGE: Penzioneri iz staračkog doma poslali HIT PORUKE ZA MLADE! Njihove MUDROSTI se prepričavaju! FOTO

Zanimljivosti

Osoblje staračkog doma u Velikoj Britaniji zamolilo je penzionere da na ploču napišu poruke koje bi želeli da prenesu mlađim generacijama.

Svi su odgovori završili na Fejsbuk stranici doma i oduševili pratioce. Margaret poručila je mladima neka potroše sav novac i uživaju dok su mladi, kao i da uvek zadrže čisti obraz.

Bet je ponudila samo jedan savet, koji je na društvenim mrežama postao viralan. 

"Držite noge zatvorenima!", napisala je Bet i nasmejala sve.

"Uvek razmislite pre nego što nešto izgovorite, nikad ne idite u krevet bez izvinjenja ako ste krivi za svađu svađu i okrenite leđa svađi radije nego da je nastavite", napisala je na svojoj ploči stanarka Koral.

Tom, koji je pozirao sa širokim osmehom, mladima je jednostavno poželeo srećan Božić.

"Uvek budite od pomoći, vedri i veseli", poručila je Doti.

"Budite svoji", kratko je napisao Toni.

Najstarija stanarka Rozalin ima 104 godine i takođe je učestvovala u akciji.

"Divim se mladima zbog njihove nezavisnosti. Ničega se ne boje. Mladi su puno mudriji nego što smo mi bili u tom dobu", utvrdila je ona.

"Nismo očekivali da će poruke izazvati takvu pažnju. Imamo nekoliko koordinatora za aktivnosti koji su stranicu češće koristili kako bi članovima porodice koji nisu mogli do najmilijih pokazali što radimo u domu. Na početku pandemije smo hteli svima da pokažemo da smo dobrog zdravlja i raspoloženja", pojasnio je direktor doma.

Kurir.rs/K.Đ/Dailymail

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...