NIKO VAS NE MOŽE OBRUKATI KAO DETE! Ćerka (2) se igrala sa maminim telefonom, a onda napravila KOBNU GREŠKU! DANIMA SE CRVENILA
Foto: Profimedia

hit

NIKO VAS NE MOŽE OBRUKATI KAO DETE! Ćerka (2) se igrala sa maminim telefonom, a onda napravila KOBNU GREŠKU! DANIMA SE CRVENILA

Zanimljivosti -

U to koliko trenutak nepažnje može da izazove nevolju, posebno kada je reč o deci uverila se Emili Smit iz Ohaja, koja je dozvolila svojoj dvogodišnjoj ćerki da se igra telefonom dok je ona sušila kosu i spremala se za posao, a onda se dogodilo ono čemu se nije nadala.

Tako je malena Karsin slikala okolo i slučajno je mamine nage fotografije, za svega nekoliko trenutaka, uspela da pošalje kontaktima iz telefona, među kojima su i bivše kolege njene mame kao i prijatelji sa fakulteta.

Dok je stajala naga i sušila kosu, Emili nije primetila da je ćerka snima i to sve prosleđuje njenim prijateljma putem aplikacije Snepčet, piše Miror.

Tek kada je od koleginice dobila poruku "hvala na golotinji", Emili je shvatila šta se zapravo dogodilo. Devojčica je nage fotografije svoje majke poslala 15 osoba, među kojima su bili njeni prijatelji, službenici, bivši klijenti i saradnici.

Emili je potom uputila izvinjenje zbog fotografija, a neki su potvrdili da su dobili nagu ili "slučajnu" fotografiju poput plafona ili bebinog stopala.

Uprkos sramoti, Emili je odlučila da podeli svoju priču na društvenim mrežama kako bi nasmejala ljude.

- Bila sam umorna. Bukvalno mislim da sam umrla u trenutku, a zatim se vratila u život da bih mogla da kažem ljudima šta se dogodilo. Tako je smešno, ovo moje dete je divlje, ne može da se pripitomi - rekla je ona.

Emili radi u firmi svojih roditelja, koji se bave posredovanjem nekretnina, a tada se spremala za razgledanje kuće kada je primila poziv prijateljice koja joj je upozorila na fotografije.

telefon, deca
foto: Profimedia

"Spremala sam se za posao kada mi je neko poslao poruku na Snepčetu, a to je zaravo bila jedna koleginica agent koja radi sa mnom. Samo je rekla "hvala na aktu".

Ona je istakla da najpre nije znala o čemu se radi, a onda se setila da je njen telefon bio kod ćerke dok se spremala.

Nakon što je podelila svoju priču na društvenim mrežama utešila se saznanjem da nije jedina kojoj se dogodila ovakva ponižavajuća priča.

telefon, deca
foto: Profimedia

kurir.rs

BONUS VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track