JOŠ NISTE ODLUČILI ŠTA DA RADITE ZA NOVOGODIŠNJU NOĆ? Evo šta kaže HOROSKOP kako ćete provesti Novu godinu, neki neće baš UŽIVATI
Foto: Profimedia

astrologija!

JOŠ NISTE ODLUČILI ŠTA DA RADITE ZA NOVOGODIŠNJU NOĆ? Evo šta kaže HOROSKOP kako ćete provesti Novu godinu, neki neće baš UŽIVATI

Zanimljivosti -

Da li će između penušanog vina i vatrometa biti mesta i za ljubav u novogodišnjoj noći? Bez obzira na to da li ste slobodni ili ste već pronašli svoju srodnu dušu, otkrijte naš novogodišnji horoskop! Ako ste i dalje slobodni, znajte da je savršen dan za pronalaženje ljubavi. Ali da, dobro razmislite, između zabave i još nekoliko pića, to je savršena prilika da steknete nove prijatelje.

OVAN

Niste raspoloženi da sedite besposleni i čekate da se princ na belom konju sam pojavi. Ove godine ćete praznike provesti sa porodicom, ali ne dozvolite da vam neko iznenada ne pokvali celu atmosferu. Učinite sve što možete da ostanete mirni i ne odgovarajte na provokacije ako želite da Novu godinu dočekate u harmoniji.

BIK

Prihvatite sve pohvale i komplimente od partnera, i napokon ćete mirno i staloženo dočekati Novu godinu. Nije vam baš bilo prijatno poslednjih dana, ali napokon ćete 31. decembra da se osećate prijatno. U krugu porodice se osećate voljenim. Osećate se lagodno i jedva čekate da sednete svi zajedno za sto i uživate u večeri.

bik, horoskop
foto: profimedia

BLIZANAC

Ne znate kako da udovoljite partneru koji je pun nekog besa. Pustite ga da malo sam iskulira, jer ako budete insistirali da vam se poveri, samo možete još više da ga oterate. Na vama je da spremite novogodišnju večeru i da vodite računa da sve bude savršen. Finansijski nemate oko čega da brinete.

RAK

Nađite dobar odnos s partnerom i ojačajte vezu. Ako tražite srodnu dušu, mogući je da će se to desiti odmah posle Nove godine. Iskoristite praznike da se ponovo zbližite sa ljudima koji brinu o vama i da zaboravite sve loše trenutke koje su vas terali u depresiju. Samo uživajte u mirnoj noći. Finansijski baš i ne plivate dobro, za vas je Božić je uvek katastrofalan kada je reč o mesečnom budžetu.

poklon, Nova godina, Božić, praznici
foto: Profimedia

LAV

Nova prijateljstva i poznanstva mogli bi da vam ulepšaju praznike. Iskoristite novogodišnju noć da se setite dobrih provedenih vremena zajedno sa porodicom. Magija praznika uticaće na sve, čak i na one koji baš ne uživaju u praznicima.

DEVICA

Šarmantni ste i imate vrlo dobre šanse da dobijete ono što želite. Mogiće je da ćete baš osoba koju ste nedavno upoznali ona prava. Ne čekajte da ona učini prvi korak, skupite hrabrost i samo napred! Ako imate decu, ne budite ni previše zahtevni ni previše popustljivi, nađite neku sredinu. Vaš odnos sa porodicom je miran.

VAGA

Moguće je da ćete baš u novogodišnjoj noći desiti neki zanimljiv susret, držite oči otvorene! Provešćete prijatan dan sa porodicom, biće to dobra prilika da ojačate svoju vezu. Na profesionalnom nivou, Merkur vam čuva ima leđa i štiti vas od neplaniranih troškova.

ŠKORPIJA

Ako ste slobodni, zvezde su vam skroz nakonjene. Neočekivani sastanak mogao bi da promeni sve i podstakne vas na novu sentimentalnu vezu. U porodici se slažete sa gotovo svima i iskoristićete ovaj trenutak da se sa nostalgijom .

STRELAC

Na kraju godine ste toliko zaigrani za jednu stabilnu veze, koja može da bude presudna i u budućnosti. Tolerantni ste, odlazni i iskreni, vi ste referentna tačka za sve članove vaše porodice.

pidžama, par, Nova godina, krevet
foto: Profimedia

JARAC

Ovaj dana vi želite da ispunite strašću i priželjkujete da vas svi maze i obasipaju pažnjom. Kada je reč o porodici zaštitnički nastrojeni i pažljivi prema najmilijima. Ako imate decu, učinite sve da im udovoljite, ali ne zaboravite da ne možete da činite čuda. Finansijski će vas pokloni malo dotući, ali krajnje spokojno ćete ući u Novu godinu.

VODOLIJA

Sa porodicom, decom i prijateljima očekuju se mirni praznici, ojačaćete vezu i čeka vas mirna večera. Međutim, oni koji nisu u braku imaće malo turbulencija jer nijedna strana neće da popusti i napravi prvi korak.

RIBA

U ljubavi slepo verujete jedni drugima. Ako ste sami, ne gubite nadu da će te naći osobu zbog koje ćete izgubiti razum. Samo hrabro u novogodišnju noć.

dec 2019, Nova godina, doček, novogodišnja noć
foto: EPA

kurir.rs/www.web24.news

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track