DEVOJKA JE MISLILA DA JE NOS NJENOG PSA OTPAO: Nije joj bilo dobro kad je pogledala u POD, ali istina je DRUGAČIJA! (FOTO)
Foto: Printscreen/Facebook

Neverovatno

DEVOJKA JE MISLILA DA JE NOS NJENOG PSA OTPAO: Nije joj bilo dobro kad je pogledala u POD, ali istina je DRUGAČIJA! (FOTO)

Zanimljivosti -

Šta vam se sve može desiti dok čuvate psa? Za Džejd Mari iz Koventrija je to bio događaj pun stresa.

Ona je čuvala majčinog psa Lenija, ali je onda videla nešto neobično na podu.

- Nisam imala predstavu šta je na tepihu - napisala je ona na Fejsbuk postu koji je ubrzo postao viralan. Kada je pogledala malo bolje, videla je da je to pasiji nos. Bar je tako mislila.

- Morala sam da pogledam izbliza, da se uverim da je to zaista nos. Počela sam da paničim i da razmišljam kako Leni više nikada neće moći da njuška kada ide u šetnju, a to obožava da radi... Mislila sam da ga mnogo boli. Pomislila sam i kako će majka reagovati kada vidi šta se desilo psu dok sam ga čuvala... -

Međutim, ova priča ima srećan kraj. Džejd je skupila hrabrost i podigla nos da bi shvatila da je to samo plastični nos od plišane igračke, a ne nos njenog psa.

Na kraju posta, ona uverava sve Fejbuk prijatelje da je sa Lenijevim nosem sve u redu, da ''radi'' i da se apsolutnio nalazi na njegovom licu.

Njena smešna priča je sakupila preko 1000 lajkova i mnogo ljudi je šerovalo post.

Bonus video:

(Kurir.rs/A.M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja