PA DOBRO, ZAR JE OVO OPŠTA KULTURA? U Slagalici se desio presedan, I TAKMIČARI I GLEDAOCI POBESNELI! (VIDEO)
Slagalica, Foto: Primntscreen/RTS/Slagalica

OD SJAJA DO OČAJA

PA DOBRO, ZAR JE OVO OPŠTA KULTURA? U Slagalici se desio presedan, I TAKMIČARI I GLEDAOCI POBESNELI! (VIDEO)

Zanimljivosti -

Svako malo na društvenim mrežama pominju se gafovi u kvizu Slagalica.

U poslednjoj epizodi kviza TV Slagalica, kao odgovor druge Asocijacije našla se pesma koju je pre nekoliko godina snimila Severina Kojić sa Goranom Bregovićem.

Pre pesme "Gas" kao konačnog rešenja najomiljenije igre u kvizu, kao pitanja/rešenja smo imali i imena drugih pevača i pevačica - od Mileta Kitića do Milana Stankovića, što je zasmetalo pojedinim gledaocima koji su svoje nezadovoljstvo iskazali na tviteru.

- Zašto ja moram da znam šta je Severina otpevala, od kad je to opšta kultura - glasio je jedan u moru sličnih tvitova.

Ipak, bilo je i gledalaca koji nisu zamerali samo timu Slagalice, već i pojedinim takmičarima koje smo imali prilike da gledamo u kvizu:

"Šampionsko neznanje"," Slagalica u poslednje vreme postala negledljiva, takmičari ne znaju osnovne geografske pojmove, istoriju iz osnovne škole, nikad čuli za Damask, Bagdad, za srpske pisce...".

Kao primer za ovo, pojedini na društvenim mrežama podsećaju na dve najsmešnije epizode - one u kojima smo saznali da se supruga pokojnog Džona Lenona zove "Ovo Ono", ali i da nisu svi čuli za film "Nema zemlje za starce" - jedan takmičar je prošle godine u igri "Slovo po slovo" rekao da "Nema zemlje za čvarke"!

Tu je i jedan kiks - Veljko Ražnatović je u Slagalici postao MMA borac...

Nije se proslavio ni takmičar koji je za Jelisavetu Orašanin rekao da je bila u vezi s Ivom Andrićem... ipak, da li je zaista sve tako crno kao što piše na tviteru, ili i vama u poslednje vreme smetaju pojedina pitanja, rešenja i takmičari?

Pogledajte video snimak:

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track