TETOVAŽE JOJ BUKVALNO SPASLE ŽIVOT: Nije znala šta je LEVO, šta DESNO u vožnji, a sad jedva čeka da sedne za volan (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

lepo i funkcionalno

TETOVAŽE JOJ BUKVALNO SPASLE ŽIVOT: Nije znala šta je LEVO, šta DESNO u vožnji, a sad jedva čeka da sedne za volan (FOTO)

Zanimljivosti -

Studentkinja iz australijskog krada Kanbere je oduvek imala problem sa razlikovanjem leve od desne strane. D'Kodia Lejn (22) je našla kreativan način da reši problem.

Na šakama, malo ispod palčeva je istetovirala oznake za levo (L - left) i R (right - desno).

D'Kodia navodi da njeno neraspoznavanje strana nije uvek bilo bezazleno jer je imala veliki problem kada je išla u auto-školu i nekoliko puta skrenula u suprotnu stranu od one gde je trebalo. Kaže i da su joj se prijatelji smejali kada je prstima pravila slova, da bi videla koja je to ruka, leva ili desna.

Komentari na tetovaže su bili veoma pozitivni, a mnogi korisnici su komentarisali da i njima treba nešto takvo.

- Da, treba mi ovo - je najčešći komentar ispod posta.

Ideja o tetovažama je potekla od njenog društva jer joj je neko u šali rekao da bi trebalo da napiše oznake za strane na rukama, a ona je to shvatila bukvalno i otišla kod tatu majstora da ideju sprovede u delo. Ove tetovaže su najviše oduševile njenog dečka koji ih smatra super funkcionalnim.

BONUS VIDEO:

(Kurir.rs/A.M./Dailymail)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track