PETOGODIŠNJAK NAPRAVIO ČESTITKU ZA MAJKU: Ona se raznežila, a kada je videla šta je napisao SITNIM SLOVIMA valjala se od smeha
Ilustracija, Foto: Shutterstock

dete je samo bilo iskreno

PETOGODIŠNJAK NAPRAVIO ČESTITKU ZA MAJKU: Ona se raznežila, a kada je videla šta je napisao SITNIM SLOVIMA valjala se od smeha

Zanimljivosti -

Velika Britanija obelažava Dan majki 15. marta. Tradicionalno, britanska deca daju čestitke svojim majkama uz poklone, cveće i bombonjere.

Jedna mama se tako oduševila shvativši da je petogodišnji sin sam za nju napravio čestitku, ali kada je bolje pogledala njegovu poruku, shvatila je da taj gest i nije baš tako sjajan.

cestitka
foto: Printscreen/TikTok

U svom TikTok videu je Beka Tompson pokazala čestitku na koju je mališan čak sam zalepio i sjajne crvene zvezdice i srca napravljena od papira. Poruka na desnoj strani čestitke glasila je: ''Srećan Dan majki od Alfija'', ali na samom je dnu sa leve strane mnogo sitnijim slovima dečak dodao i iskreno priznanje u kom kaže: ''Naterali su me da ovo uradim..."

cestitka
foto: Printscreen/TikTok

Njen video je brzo postao viralan sa 750.000 pregleda i stotinama komentara. "Ovu čestitku čuvajte. I pokažite mu kad bude stariji, da se seti kakav je bio", napisala je jedna žena. Mamu je njegov rad svejedno oduševio, a ovog će se Dana majki sigurno dugo sećati – ako iduće godine dečak ne bude još 'iskreniji', prenose britanski mediji.

(Kurir.rs/A.M./Mirror)

BONUS VIDEO:

00:30

DŽENAN LONČAREVIĆ U PULSU SRBIJE: Muzika je UŽIVANJE, sada vreme da ljudima POKLANJAMO PESME (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track