NAPRAVILI SU VENČANJE U VILI VREDNOJ 5.000.000 $! A onda se pojavio vlasnik i pozvao je POLICIJU: Morali su da IZAĐU ODMAH!
Foto: Printscreen/Youtube

HIT

NAPRAVILI SU VENČANJE U VILI VREDNOJ 5.000.000 $! A onda se pojavio vlasnik i pozvao je POLICIJU: Morali su da IZAĐU ODMAH!

Zanimljivosti -

Kortni Vilson, mladoženja iz Fort Loderdejla, SAD, postao je "padobranac" na sopstvenom venčanju.

svadba
foto: Printscreen/Instagram

Ceo nesporazum je nastao kada je Kortni otišao da obiđe superluksuznu vilu u svom gradu, vrednu 5 miliona dolara, sa namerom da je kupi. Kada je video spoljašnjost i unutrašnjost vile, toliko se oduševio da je želeo baš tu da se venča.

On je sa svojom budućom suprugom čak poslao i pozivnice za venčanje, ali onda se pojavio vlasnik vile, inače bogati naslednik lanca palačinkarnica. Vlasnik je živeo na imanju, u manjoj kući.

Vilson je sa zvanicama došao u vilu, a kada ga je vlasnik video, očekivano, pozvao je policiju i rekao da mu je neko upao na imanje, piše HuffPost.

Izgleda da Vilson nije znao da je vlasnik još u blizini, i da može uđe u kuću, s obzirom na to da planira da je kupi. Nije baš mudro, ali sto. Policija je došla i rekla zvanicama i mladencima da napuste posed. Nije podneta prijava protiv njih.

vila, Vladimir Putin
foto: Youtube/Алексей Навальный

Kurir.rs/Srbija Danas/M.M.

BONUS VIDEO:

02:55

MILI OBJAVIO STRAŠAN SNIMAK POSLE 2 DECENIJE: Leteo u ambis 120 METARA, a svi su komentarisali njegovu FRIZURU (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track