PORUKA IZ NOVOG SADA KOJA JE ODUŠEVILA SRBIJU: Poslužite se karamelama, imamo razlog za DUPLO slavlje! (FOTO)
Foto: Profimedia

baš lepo

PORUKA IZ NOVOG SADA KOJA JE ODUŠEVILA SRBIJU: Poslužite se karamelama, imamo razlog za DUPLO slavlje! (FOTO)

Zanimljivosti -

Dobri komšijski odnosi su veoma bitni, ali nisu uvek takvi.

Jedna fotografija sa veoma lepom porukom koja kruži društvenim mrežama oduševlila je ljude jer sudeći po njoj, još uvek postoje lepo vaspitane komšije.

Naime, jedna Novosađanka je želela unapred da se izvini komšijama zbog buke koja će nastati na žurki povodom rođendana i "upada" na master u Italiju.

"Drage komšije, obaveštavam vas da će se u subotu, u stanu 201 održati proslava rođendana i upadanja na master u Italiju! S obzirom na to da razloga za slavlje ima mnogo, trudićemo se da budemo što tiši i svu buku prekinemo do 1h. Ukoliko budemo preglasni, molim vas da nas sami opemenete i usput popijete piće sa nama! Slobodno svratite, okupljanje kreće u 19h i poslužite se karamelama! Hvala na razumevanju, mnogo mi znači. Komšiica iz stana 201".

Komentari na društvenim mrežama su bili pozitivni.

"Meni je ovo simpatično", "Baš lepo, nadam se da ih niko neće opominjati ili zvati policiju", "Ja sam jedne godine za rođendan zamolila komšije da nam nepozivanjem policije uveličaju slavlje. Nisu ih zvali, iako smo u 4h ujutro s prozora pevali "Kako je dobro vidjeti te opet", dok je neko od komšija na papiru dopisao "Uživajte :)"

tvit
foto: Printscreen/Instagram
tvit
foto: Printscreen/Instagram

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:11

NISAM MU JA BABA, IMA DA ME ZOVE SVETLANA! Anastasija podelila HIT momenat iz vile na Dedinju, Ceca ovako ćaska sa Veljkom!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track