STALNO SE BUNE I NE POŠTUJU PRAVILA: Ovih 5 znakova su VEČITI buntovnici ZODIJAKA, proverite jeste li među njima
Foto: Profimedia

astrologija

STALNO SE BUNE I NE POŠTUJU PRAVILA: Ovih 5 znakova su VEČITI buntovnici ZODIJAKA, proverite jeste li među njima

Zanimljivosti -

U mnogim područjima života postoje pravila i smernice kojih se čovek treba pridržavati. Neki su bolji u tome, a neki pravi, neukrotivi buntovnici.

Naime, neke osobe jednostavno mrze kad im se govori što da rade. A to je uglavnom povezano sa ličnošću osobe i tvojim horoskopskim znakom. Konkretno, ovih pet horoskopskih znakova jednostavno ne slede pravila.

Lav

Lav voli biti u centru pažnje. A kako bi privukao pažnju što većeg broja ljudi, ne štedi trošak i trud. Zakoni i propisi takođe su mu potpuno nebitni. Sve dok na kraju dana može ispričati dobre priče - ako je glavni u društvu, bilo koje sredstvo je u redu. U njegovim očima pravila su za kukavice.

horoskop, lav
foto: Profimedia

Bik

Bikovi se smatraju izuzetno tvrdoglavima i krutima. Stoga ne čudi što je ovom horoskopskom znaku jako teško pridržavati se pravila. Ne voli kad mu neko nešto diktira ili propisuje, radije se upušta u duge rasprave, umesto da samo napravi ono što se od njega traži.

bik
foto: Profimedia

Vodolija

Slično je i sa vodolijom. Naime, ni on se ne slaže sa pravilima i propisima, jer mu je sloboda jednostavno sveta. Voli uzbuđenja i pustolovine. Za njega je kršenje pravila jednostavno deo toga i čini njegov život uzbudljivijim. Zbog toga je vodolija u prošlosti dobila poneku kaznu.

vodolija, horoskop
foto: Profimedia

Rak

Rak se takođe nekako ne slaže sa pravilima. Premda nije tvrdoglav, totalno je sumnjičav. Sumnja u bilo kakvo objašnjenje koje stoji iza pravila i umesto toga postavlja sebi vlastite smernice. Zauzvrat, čak prihvata rasprave i sučeljavanja sa zakonom.

rak
foto: Profimedia

Strelac

Strelac takođe ima problema sa pravilima. Naime, ovaj horoskopski znak je vrlo slobodoljubiv i uživa u svojoj nezavisnosti. A ako se iznenada pojavi nešto što ne sme učiniti, naljuti se. Stoga ne čudi da Strelci često imaju problema sa zakonom.

Strelac
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M./Miss7)

Bonus video:

00:29

SLOBODA SE LATILA MIKROFONA I SLAVLJENICI ULEPŠALA VEČE: Glumica pokazala veliki TALENAT, pustila glas i izdominirala! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track