DA LI STE NEKADA OČISTILI BEŽIČNE SLIŠALICE? Ovo sigurno niste znali o njima, a sigurno će vam KORISTITI!
Foto: Promo

savet

DA LI STE NEKADA OČISTILI BEŽIČNE SLIŠALICE? Ovo sigurno niste znali o njima, a sigurno će vam KORISTITI!

Zanimljivosti -

Jedna mama iz Australije pokazala je kako i koliko često treba čistiti bežične slušalice. Potrebne su vam samo četiri stvari koje verovatno već imate kod kuće

Ako želite da sprečite sakupljanje prljavštine ili voska iz uha u svojim bežičnim slušalicama iskoristite savet Liz Amaje, stilistkinje iz Australije.

Ona govori da slušalice moraju redovno da se čiste, jer u suprotnom će slabije reprodukovati zvuk.

- Da biste očistili svoje bežične slušalice treba vam alkohol, čačkalica, krpica od mikrovlakna i štapići za uši. Takve slušalice su pravi magneti za vosak iz ušiju i trebali bi ih čistiti barem jednom nedeljno kako bi vam besprekorno radile - objavila je na Instagramu.

Kaže da prvo treba da izvaditi slušalice iz njihove kutijice te pripremiti sve potrebno za čišćenje.

- Prvo ih naprskajte alkoholom, a zatim ih nežno prebrišite štapićima za uši. Teško dostupne delove očistite čačkalicom, a onda sve prebrišite krpom. Kada ste završili sa slušalicama, isto uradite i sa kutijicom u kojoj ih čuvate, a onda sve ostavite neko vreme da se potpuno osuši - opisala je postupak čišćenja i dodala da ih treba čistiti barem jednom nedeljno.

Mnogi su joj se zahvalili na savjetu te su priznali kako nisu bili svjesni da ih treba tako često čistiti. Liz Amaja skupila je pravu malu vojsku pratilaca na Instagramu svojim kućnim savetima, a najčešće pokazuje kako lakše ili bolje očistiti predmete u domu.

liz.amaya.style
foto: Printskrin/Instagram/liz.amaya.style
liz.amaya.style
foto: Printskrin/Instagram/liz.amaya.style

(Kurir.rs/A.A.)

Bonus video:

03:45

VOJAŽ I BRESKVICA SU ME OTPRATILI POSLE PARODIJE! Lošmi Panda u KONTRA ŠOUU progovorio o bivšem paru: Shvatio sam ko se uvredio

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track