VODILA BORBU SA KILOGRAMIMA, SMRŠALA JE 85, ALI JE I DALJE JELA SVE! Samo jednu stvar je promenila i obratila se njemu za POMOĆ!
Foto: Printscreen/ Instagram/movedatash

MOĆNO

VODILA BORBU SA KILOGRAMIMA, SMRŠALA JE 85, ALI JE I DALJE JELA SVE! Samo jednu stvar je promenila i obratila se njemu za POMOĆ!

Zanimljivosti -

Ešli Smit (37) iz Alabame, oduvek je imala problema sa kilograma, sve dok jednog dana je odlućila a promeni život iz korena.

- Probala sam svaku moguću dijetu na ovom svetu i bila sam posvećena i brzo sam gubila kilograme. Ali čim bih par dana jela nedozvoljenu hranu, kilogrami bi se vraćali duplo - priseća se Ešli.

Najteži period je bio kada je ostala u drugom stanju, jer nije vodila računa o ishrani.

- Moja težina je tada dostila vrtoglavih 160 kilograma - ispričala je ona.

Nakon što se porodila, 2014. godine, bila je sigurna da će joj dojenje pomoći da izgubi višak kilograma, ali se dogodilo suprotno.

-Glad od dojenja, u kombinaciji sa postporođajnom depresijom i anksioznošću, samo su me doveli do veće telesne težine, što mi je pogoršalo depresiju i anksioznost - kaže Ešli.

Tada je shvatila da bi prvo trebalo da povede računa o mentalnom zdravlju kako bi bila psihički spremna za dijetu i treniranje. Kada je pronašla pravog terapeuta koji joj je pomogao da poboljša svoj odnos sa hranom i časovima zumbe, ova žena je uspela da za 5 godina izgubi 85 kilograma.

- U najgorem periodu mog života, ćerka je imala dve godine, a ja nisam mogla da se igram s njom, čak ni pertle nisam mogla da joj zavežem. To je bilo veoma poražavajuće - rekla je ona.

Zajedno sa nutricionistom, napravila je plan ishrane, koji uključuje puno voća, povrća i zelenih šejkova.

- Nijedna hrana mi nije zabranjena. Kroz zdrav način života naučila sam šta je umerenost - ponosno je rekla Ešli.

Kurir.rs/A.A./womenshealt

Bonus video:

00:33

BILJANA TIPSAREVIĆ OTKRILA TAJNU SAVRŠENE LINIJE! Ugojila se 30 kilograma u trudnoći, a evo KAKO je dostigla SAVRŠENU FIGURU nakon trudnoće (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track