ŠTA DAN ROĐENJA GOVORI O VAŠOJ LIČNOSTI? Planete utiču na karakter i SUDBINU, a oni rođeni u četvrtak su pravi FILOZOFI!
Foto: Profimedia

astrologija

ŠTA DAN ROĐENJA GOVORI O VAŠOJ LIČNOSTI? Planete utiču na karakter i SUDBINU, a oni rođeni u četvrtak su pravi FILOZOFI!

Zanimljivosti -

Svakim danom u nedelji upravlja određena planeta, koja utiče na karakter i sudbinu duše.

PONEDELJAK (Mesečev dan)

Ljudi razvijene duhovnosti, veoma osećajni, nežni i kreativni, ali ponekad preterano plašljivi i oprezni. "Majčinskog" instinkta, požrtvovani su za porodicu i željni mirnog života. Međutim, u životu nailaze na mnoge prepreke, ali uspeh uspeju da ostvare na području umetnosti, humanizma i socijalne pomoći.

devojka, mesec
foto: Profimedia

UTORAK (Marsov dan)

Puni su životne energije koju iskazuju kroz odlučnost, hrabrost i borbenost. Vole akciju koja ispoljava sav njihov prkos, silovitost, ali i entuzijazam. Život im nije jednostavan, no ne daju se smesti sa svog nauma. Do cilja stižu bez obzira na posledice, jer veruju da samo najjači pobeđuju.

Planeta, Ljudi, Vreme, U, Svi, Isto, Dogodilo, Istovremeno, Skočili
foto: Profimedia

SREDA (Merkurov dan)

Vešti su "majstori" od reči, putem govora ili pisanja, bilo da je reč o trgovanju ili novinarstvu. Avantura im je više nego primamljiva, jer život ocenjuju kao neobičan skup zanimljivih događaja. Nemiran duh i britki um navodi ih na stalno kritikovanje okoline, pa im život protekne u stalnom "nemiru".

Pištolj, Laboratorija, Metak, Eksperiment, Brzina
foto: Profimedia

ČETVRTAK (Jupiterov dan)

Pravi filozofi, koji životne probleme rešavaju mudrim razmišljanjem. Vedre su naravi koja im pomaže da optimizmom napreduju kroz život. Odlučni su u svojim odlukama, ali pravedni i velikodušni. Ne smeju dozvoliti da preteraju u avanturama i zabavi, već da uvek edukativno i pozitivno deluju na svoju okolinu.

druženje, prijatelji, zabavljanje, priča, smeh
foto: Profimedia

PETAK (Venerin dan)

Profinjenog su smisla za lepo, pa uvek žele izgledati atraktivno i privlačno. Veselog su raspoloženja, koje uvek žele očuvati, bez obzira na nedaće. No, moraju naučiti da ništa u životu se ne stvara na brzinu i da ne odustaju kad prilike postanu teže nego su zamislili.

venera, žena
foto: Shutterstock

SUBOTA (Saturnov dan)

Praktični su i uporni, ali smireni radoholičari, koji drugima ulivaju poverenje svojom organizovanošću. Veoma su precizni i metodični, i u naizgled, beznačajnim stvarima: Vole procenjivati vrline drugih, jer ne vole neozbiljnost i neodgovornost, a pritom najviše vole svoj strogo kontrolisan i smiren život.

Mir, Sreca, Zivot, Miran
foto: Shutterstock

NEDELJA (Sunčev dan)

Velike su vitalnosti koju ispoljavaju kroz dinamičnu karijeru i želju za moći. Ogromnog su entuzijazma, ali znaju postati egocentrični, pa im je jedina želja dobiti dobar položaj u društvu. Odupiru se autoritetima i nameću svoja pravila. Obožavaju kad ih se hvale i nagrađuju, ali isto tako mogu biti veoma požrtvovani i velikodušni.

devojke, sreća, druženje
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M./Astroportal)

Bonus video:

00:30

SENIDA NIJE IZAŠLA NA NASTUP: Evo šta joj je bilo preče od njene publike, pa ih je IZNEVERILA! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track