DEČKO SKINUO APLIKACIJU ZA UPOZNAVANJE, NIKO MU SE NIJE JAVIO PA SE ŽALIO: To je greška, nisam se spojio ni sa jednom DEVOJKOM!
Foto: Printscreen/Instagram

uRnebesno

DEČKO SKINUO APLIKACIJU ZA UPOZNAVANJE, NIKO MU SE NIJE JAVIO PA SE ŽALIO: To je greška, nisam se spojio ni sa jednom DEVOJKOM!

Zanimljivosti -

Mnogi koriste razne aplikacije za nalaženje partnera. Korisnica TikToka, Džejd pronašla je svog dečka na jednoj takvoj aplikaciji.

Ona je Nna TikToku je podelila kakvo je iskustvo njen dečko imao sa onlajn upoznavanjem pre nego je počeo vezu sa njom.

"Pre mene moj dečko nije dobio ni jednu poruku na Bamblu, pa im je poslao i-mejl i pitao ih je li posredi neka greška", napisala je uz video na kom je pokazala kakav mejl je njen dečko poslao aplikaciji za sastanke Bambl (Bumble).

"Za one koje bi ovo moglo zabrinuti. Pozdrav Bumble, od nedavno sam aktivan na vašoj aplikaciji i zabrinut sam da je došlo do greške s mojim profilom. Danas sam svakoj osobi prelazio desno i nisam se spojio ni s jednom osobom. Ni s jednom", započeo je tip svoju poruku.

"Nemojte me pogrešno shvatiti, ne laskam svom izgledu, ali trebao sam dobiti barem jedan spoj. Mislim, moj prijatelj Poter izgleda kao onaj tip iz Gunisa i dobija više sastanaka od mene. Sve što tražim je da, ako možete, proverite moj nalog kako biste bili sigurni da nema grešaka. Hvala i prijatan dan", napisao im je.

Iako se nadao da će mu reći da je došlo do tehničkih poteškoća s aplikacijom, korisnička služba s Bambla imala je drugačiji odgovor.

"Pogledao sam vaš profil i, prema našim informacijama, radi ispravno", napisali su mu. Taj mail nasmijao je hiljade ljudi, a snimak je u dva dana pregledan više od milion puta.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:56

SLAVICA ĆUKTERAŠ OTKRILA KAKO JE ZAVRŠILA U BOLNICI! Pevačica PETI dan u zavojima: Samo sam sela na POD, sve mi je bilo belo!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track