SKINULA JE 5 SLOJEVA TAPETA DA BI DOŠLA DO ZIDA: Na kraju ju je sačekala poruka stara 150 godina od koje ćete se NAJEŽITI (VIDEO)
Foto: Printscreen/TikTok

SVE JE POVEZANO

SKINULA JE 5 SLOJEVA TAPETA DA BI DOŠLA DO ZIDA: Na kraju ju je sačekala poruka stara 150 godina od koje ćete se NAJEŽITI (VIDEO)

Zanimljivosti -

Engleska komičarka poznata pod imenom Lubobang početkom 2021. godine uselila se u svoj novi dom.

Odmah je počela da renovira, a ubrzo je došla do sablasnog otkrića.

Ona je video podelila na svom TikToku. Lubobang je uklanjala slojeve starih tapeta sa zidova kada je otkrila vrlo jezivu poruku.

poruka
foto: Printscreen/TikTok

"Danas sam se prvi put osećala pomalo nervozno i ​​to zato što sam skidala ove tapete. Skinula sam pet slojeva pre nego što sam došla do zida. Dok sam strugala, otkrila sam da je neko pisao na zidu i zapitala sam se šta to piše. Ubrzo sam otkrila natpis '10. septembra - sudnji dan'", ispričala je Lubobang.

No, iako bi većina ljudi to verovatno jednostavno zanemarila, skrivena poruka ostavila je vlasnicu kuće prilično uznemirenom.

"Razlog zbog kojeg me je poruka prestravila jeste što mi je tada rođendan", objasnila je Lubobang.

poruka
foto: Printscreen/TikTok

Njen video pregledan je više od 87.000 puta otkako je podeljen, a pratitelji su u komentarima napisali sopstvena iskustva.

"Kad su moji roditelji renovirali spavaću sobu 2010. godine (tapete su bile iz osamdesetih), na zidu je bila poruka 'Pozdrav, Polin', a to je bilo ime moje majke", "To se dogodilo još u jednoj viktorijanskoj kući, a uz poruku je bio crtež žene s đavoljim rogovima", "Više su me izbezumile te tapete na kojima su suncokreti", samo su neki od komentara.

Kurir.rs/Thesun

Bonus video:

00:19

NAJJAČI TRIK SA POKLOPCEM ZA ULJE: Ovo stvarno funkcioniše!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track