OVI HOROSKOPSKI ZNACI SE ČESTO ZALJUBLJUJU U NAJBOLJE PRIJATELJE: Žele nekog ko će ih RAZUMETI i prihvatiti bez obzira na na MANE!
Foto: Shutterstock/vectorfusionart, Shutterstock/Q-stock

astrologija

OVI HOROSKOPSKI ZNACI SE ČESTO ZALJUBLJUJU U NAJBOLJE PRIJATELJE: Žele nekog ko će ih RAZUMETI i prihvatiti bez obzira na na MANE!

Zanimljivosti -

Uvek su spremni za zabavu, uvek su uz vas, prolaze sa vama sito i rešeto i važan su vašeg tvog života - ne zovemo ih uzalud najboljim prijateljima. Pošto sa njima osećate blisku vezu, nije retkost da se prijateljstvo odjednom pretvori u ljubav. Ova četiri horoskopska znaka često se zaljube u svoje najbolje prijatelje.

par, ljubav, suton
foto: Sebastian Gollnow / AFP / Profimedia

Ovan

Ovnovi znaju da ih njihova impulsivna i temperamentna priroda često može učiniti pomalo napornima i teškima. Zato uz sebe žele partnera koji ih sto posto razume i podržava ih - usprkos njihovoj naravi. Ovaj vatreni znak zna da ga najbolji prijatelj prihvata u potpunosti, sa svim prednostima i manama. Nije retkost da se odjednom razvije više osećaja pa da otkriju veliku ljubav u svojim najdražima.

horoskop, bik, ovan
foto: Profimedia

Blizanci

Blizanci su vrlo aktivni i komunikativni i treba im neko ko ima iste interese i ko se slaže sa njima u brojnim aktivnostima. Pa ko bi mogao biti bolji od tvog najboljeg prijatelja? Uvek ima otvorene uši za tebe i uvek je spreman za zabavu. Nije ni čudo što se Blizanci vole zaljubiti u svog najboljeg prijatelja.

blizanci
foto: Profimedia

Strelac

Strelci vole svoju slobodu i radije provode vreme sa svojim prijateljima. Pošto imaju iste interese, gotovo uvek mogu nešto spontano učiniti sa njima ili zajedno istraživati svet. Ova jednostavnost i lakoća jako impresionira Strelca pa se lako može dogoditi da se sa vremenom zaljubi u svog najboljeg prijatelja.

Strelac
foto: Profimedia

Vodolija

Vodolije se smatraju bićima koja vole slobodu i osećaju se najugodnije u vezi kada su na istoj talasnoj dužini sa partnerom. Ko najbolje zadovoljava ovaj kriterijum? Najbolji prijatelj, naravno. U njegovom društvu Vodolija može doista biti takva kakva jeste. Stoga u potrazi za ljubavlju nije retkost da Vodolija razvije osećaje prema svom najboljem prijatelju.

vodolija, horoskop
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M./Miss7)

Bonus video:

01:53

U LUČANIMA I DALJE VERUJU U MAGIČNU MOĆ OVOG DRVETA: Stotine ljudi svake godine obiđe vekovima star hrast, tu dolaze po zdravlje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track