3 HOROSKOPSKA ZNAKA LUDO ĆE SE ZALJUBITI U SEPTEMBRU: Njih čeka uzbudljiv mesec, sve će goreti od STRASTI I NEŽNOSTI!
Foto: Profimedia

PRONAĐITE SE

3 HOROSKOPSKA ZNAKA LUDO ĆE SE ZALJUBITI U SEPTEMBRU: Njih čeka uzbudljiv mesec, sve će goreti od STRASTI I NEŽNOSTI!

Zanimljivosti -

Mnogi leto povezuju s avanturama i romansama, a prvi jesenji mesec nekim će horoskopskim znakovima doneti sreću na ljubavnom planu.

Pogledajte da li ste među njima:

Blizanci

Povoljni kosmički uticaji Venere i Marsa u Vagi i Saturna i Jupitera u Vodoliji, osim privlačnosti i društvenosti, nagoveštaj su i stvaranja trajnih odnosa, što je vrlo bitno vama koji želite da se skrasite u mirnu ljubavnu luku, i to po mogućnosti zauvek. Ako se nešto ljubavno pokrene, trajaće! Teško je reći ko vam više odgovara, Vaga ili Vodolija, jer i jedni i drugi vam leže kao podmazani. Ako ste u najboljim godinama za decu, septembar vam je savršen tren.

horoskop, blizanci
foto: Profimedia

Vaga

Septembar će biti vaš najljubavniji mjesec u 2021. godini. Pojaviće se više raznih kandidata i neće vam biti jasno ko je kakav od njih. Nakon što jednu po jednu osobu mentalno prerešetate uzduž i popreko, otkrićete ko od njih ima najviše zrna soli u glavi za nastavak saradnje na dubljoj intimnoj osnovi. Najverovatnije ćete se opet zakačit za Lava ili Lavicu! Slabi ste na rođene u tom vatrenom znaku, a i ti isti najbolje poznaju vaše ahilove pete. Lav je romantični zavodnik, a vi ste šarmantna deva gracioznog hoda, i vredna svake pažnje. Osim Lava, i Ovan bi mogao osvojiti vaše srce, uz uslov da vam ugađa i da ne priča samo o sebi. Jesen stiže, a i zima će brzo, i potreban vam je netko s kim ćete nježno šaputati u toplom krevetu. Što god vam karma sudbonosna priredi, za ljubavni ste let stvoreni!

horoskop, vaga
foto: Profimedia

Vodolija

I Jupiter i Saturn vrte se retrogradno u vašem znaku Vodolije, i veliki životni ispiti su pred vama. Naravno, i oni ljubavni, jer bez ljubavi život i nema nekog specijalnog smisla. Samo nemojte reći da vas ljubav ne zanima. Možda bi vam jedna Riba najbolje upotpunila život, a moguće i Strelac. Sve što je lepo kratko traje. A može li netko trajno ukrašavati vaš život lepotom, znanjem i dobrotom. Može, verni, odgovorni, ambiciozno uspešni momak Jarac. Na kraju krajeva, najbolje bi vam bilo da se skrasite s romantičnom Vagom. Vaga će vam komunikacijski izvrsno parirati svojim briljantnim intelektom, peći će vam najfinije kolače, a i u krevetu će vas razmaziti do besvesti.

horoskop, vodolija
foto: Profimedia

Kurir.rs/K.Đ/Net.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track