04:06

ŠOK PREDVIĐANJE NUMEROLOGA ZA 2022. GODINU! Ako ste mislili da je 2021. loša, evo šta nas tek čeka u sledećoj!

moć brojeva

ŠOK PREDVIĐANJE NUMEROLOGA ZA 2022. GODINU! Ako ste mislili da je 2021. loša, evo šta nas tek čeka u sledećoj! (VIDEO)

Zanimljivosti -

Brojevi imaju moć. Pokazuju nam koliko je sati, koji je dan u godini, koliko nešto košta. Međutim svaki broj ima mnogo veće značenje nego što možemo da zamislimo.

Čuveni matematičar i filozof Pitagora je smatrao da se u poznavanju matematike i brojeva krije “ključ za saznanje sveta”, a sličnog stava bili su i drugi mudraci koji su nam kreirali svet.

Da li su bili u pravu, otkrio nam je numerolog i psiholog Stefan Dragojlović.

- Brojevi su pre svega simboli, magija, filozofija. Iz brojeva možemo da vidimo karakter osobe, afinitete koje ima, predikcije i predispozicije u životu. Kad će da se uda/oženi, kad da započne nov posao, kad da ide kod lekara. Možemo da vidimo sadašnjost, prošlost i budućnost. Možemo čak i da izračunamo kako će nam potomci izgledati - rekao je Stefan.

Stefana smo upitali šta možemo očekivati od 2022. godine.

- 2021. je godina promena, novog početka i mislim da je ona početak kraja što se tiče virusa. Naredna godina je trostruko sudbinska godina, godina pravde, ljubavi i vere. Prva 4 meseca će biti teška, gledaćemo dosta uniforme na televiziji, policiju i vojsku. Tek nakon toga će biti mnogo bolje, tada ćemo imati pozitivne promene - kaže Dragojlović.

Kurir.rs/M.L.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

02:32

Kurir dnevni horoskop za 25.09.2021.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja