ČUVENI KUVAR NUSRET BEZOBRAZNO NAPLAĆUJE BIFTEK 1.500 €! Klinac ga pravi za mnogo manje para, a izgled i ukus kao u LUKS restoranu
Foto: EPA-EFE/HAYOUNG JEON, Printscreen/Tik Tok

tiktoker ga raskrinkao

ČUVENI KUVAR NUSRET BEZOBRAZNO NAPLAĆUJE BIFTEK 1.500 €! Klinac ga pravi za mnogo manje para, a izgled i ukus kao u LUKS restoranu

Zanimljivosti -

Jedan tiktoker napravio je čuveni zlatni biftek koji je proslavio "kralj sol", odnosno jedan od trenutno najpopularnijih kuvara u svetu Nusret Gokče za daleko manje novca.

Biftek u njegovom restoranu košta 20 evra, ali ako vam ga on lično posoli, cena se kreće i do 800 evra. Vrtoglave cene nisu sprečile posetioce da hrle u njegove lokale, i da probaju, naravno, najskuplji biftek na svetu, čuveni "tomahavk" koji se prodaje po ceni od 1.450 funti, što je oko 1.500 evra.

Nusret Gokče
foto: Profimedia

Ovo jelo služi se u Nusr-Et Steakhouse u Najtsbridžu, a specifičnim ga čine i listići zlata kojim je prekriven.

Međutim, sada je jedan influenser i tiktoker pokazao da je ovakav identičan biftek moguće napraviti i kod kuće i to za daleko manju cenu.

tiktoker
foto: Printscreen

On je napravio obrok koristeći puter koji je platio 2 funte, beli luk 60 penija, 70 penija korijander i juneći odrezak od 32,92 funti pre nego što ga je dopunio jestivim zlatom od 28 funti.

tiktoker
foto: Printscreen

Ukupna cena jela iznosila je ukupno 64,44 funti ili 75 evra- što znači da bi zaradio ogroman novac na jednoj šnicli ako bi je prodavao po istoj ceni kao Salt Bae.

@harrisonwebb97

How much the Salt Bae GOLD steak REALLY costs to make! ??##saltbae ##Nusr_et

♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod

kurir.rs

Bonus video:

05:06

ZDRAVA HRANA NIJE BLJUTAVA I NEUKUSNA! Manekenski kuvar Danijele Boračeve ostavlja bez daha: Poznati obožavaju OVE recepte! VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track