DEČAK SA NAJČUDNIJIM IMENOM NA SVETU: Otac želeo da postane pisac, pa odlučio da sina nazove OVAKO, a čik probajte da IZGOVORITE!
Foto: Printscreen/Youtube

NEOBIČAN IZBOR

DEČAK SA NAJČUDNIJIM IMENOM NA SVETU: Otac želeo da postane pisac, pa odlučio da sina nazove OVAKO, a čik probajte da IZGOVORITE!

Zanimljivosti -

Dečak (12) iz Južna Sumatra nedavno je dospeo na naslovnice svetskih vesti, zbog svog neobičnog imena.

Naime, vest o njegovom imenu proširila se slučajno, kada je dečak učestvovao u akciji vakcinacije koju je organizovala lokalna policija.

ABCDEF GHIJK Zu Zu
foto: Printscreen/Youtube

Zdravstveni radnici su prvobitno mislili da je ime dečaka šala kada su ga videli na listi zakazanih termina, ali smeh je brzo zamenila neverica kada su videli isto ime, ABCDEF GHIJK, na njegovoj legitimaciji, prenosi "CNN Indonesia".

Dečakov otac, Zulfahmi, rekao je novinarima da je ime "imao spremno" šest godina pre Adefovog rođenja, dodajući da je bio strastveni ljubitelj ukrštenih reči i da je oduvek sanjao da postane pisac. Očigledno je toliko voleo alfabet da je bio spreman da svoje drugo dete nazove "NOPQ RSTUV", a treće "XYZ".

Ipak, puno ime dečaka je ABCDEF GHIJK Zuzu, mada ga svi zovu Adef, a mališan je otkrio da je zbog njega dosta pretrpeo u školi. Druga deca su ga maltretirala toliko da je želeo da ga promeni. Sada kaže da je ponosan što nosi tako nesvakidašnje ime.

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

00:15

SRPKINJA S BUJNIM POPRSJEM ZAPLESALA UZ PESMU KAĆE GRUJIĆ: Pevačica se oduševila, pa podelila VRUĆ DŽENIN SNIMAK!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track