LAŽU, PA RASTURAJU! Ako su vas ONI obmanjivali, niste jedini, ovi znaci HOROSKOPA to najbolje i najlakše rade, dobro se pripazite!
Foto: Profimedia

astrologija

LAŽU, PA RASTURAJU! Ako su vas ONI obmanjivali, niste jedini, ovi znaci HOROSKOPA to najbolje i najlakše rade, dobro se pripazite!

Zanimljivosti -

Ponekad je teško prepoznati laže li neko. Možda ste očarani njihovim šarmom, njihovom ljubaznošću ili ste jednostavno potpuno nesvesni te mogućnosti. U biti ljudi ne žele verovati da ih neko koga su upravo upoznali, a kamoli voljena osoba, laže.

Ovi znakovi su "maheri" u laganju, pa obratite pažnju na karakteristike njihovog laganja kako biste se zaštitili od njihove mreže obmana.

Laž, Laganje, Nos
foto: Profimedia

Bik

Evo dobrih vesti: Od svih znakova na ovom popisu Bikovi najređe lažu. Loše vesti? Takođe je najverovatnije da kada to rade će ostati pri svojoj priči do samog kraja.

- Bikom vlada druga kuća vrednosti, što znači da im je moral neverovatno važan. Međutim, ako Bik veruje da će mu laganje pomoći da postigne cilj, nema problema s tim da s vremena na vreme laže - kaže slavna astrološkinja Loren Eš.

Ipak, pazite: Ako se ulove u laži Bikovi će to opovrgavati do koske. Dakle, ako ste spremni suočiti se s njima, pobrinite se da imate dokaze.

bik
foto: Profimedia

Škorpija

Kao i s Bikom, ako se odlučite suočiti sa Škorpijom, bolje da ste spremni i puni neosporivih dokaza.

- Veliki uticaj koji imaju na ljude im omogućava da kažu tačno ono što drugi žele čuti - kaže Loren.

Budući da često imaju "divnu spoljašnjost", Škorpije mogu biti šarmeri koji "znaju iskoristiti reči i lukavštine kako bi se približili željenom cilju".

skorpija, horoskop
foto: Profimedia

Rak

Poznati kao emocionalni i negujući znak, Rakovi mogu iskoristiti te karakteristike u svoju korist.

- Niko ne zna kako bolje isplesti srceparajuću priču kao Rak. Njihova majčinska intuicija može postati oružje u ratu rečima - objašnjava Loren.

Kad su saterani u ugao istinom, Rakovi će često izbegavati da priznaju krivicu ili će se čak odlučiti i na verbalni napad kako bi preusmjerili tok razgovora.

rak
foto: Profimedia

Lav

Nije tajna da Lavovi vole pričati. Njihova dramatičnost im daje prednost pred drugim znakovima u sposobnosti pripovedanja. Ponosni Lav, kojim vlada kreativna peta kuća i koji je pod uticajem fiksne vatrene energije bi "radije laž ispričao sto puta kako bi zaštitio svoj ego nego priznao da je uhvaćen u laži". Zato pripremite te detektore laži.

- Kad jednom odluče lagati, uložiće svu svoju energiju u oživotvorenje svoje verzije istine - kaže Loren.

horoskop, lav
foto: Profimedia

Devica

Neka vas Devica ne zavara. Da, zemljani znak često leti ispod radara, ali prema Ešovoj, Devica je lukava i verovatno najbolja u laganju od svih znakova.

- Ono što Devicu čini drugačijom je njihovo oštro oko za detalje i njihova sposobnost brzog razmišljanja na nogama - kaže ona.

Device su jednako dobre u izmišljanju, ali i otkrivanju laži kod drugih ljudi.

horoskop, vaga
foto: Profimedia

Blizanci

I, najveći lažljivac od svih su: Blizanci, za koje se stalno govori da su dvolični. A budući da njima vlada komunikativni i intelektualni Merkur, Blizanci su "blagoslovljeni darom brbljanja", što znači da su uglađeni govornici.

- Oni znaju prilagoditi svoje reči tako da odgovaraju svakoj situaciji, ili ako situacija to zahtijeva, glumiti "đavoljeg advokata" - kaže Loren.

Uz to, Blizanci nisu nužno skloni laganju, ali kada to učine, činjenice i fikcija će se spojiti, piše MSN.

blizanci
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:13

Jezivi rituali Elene Karić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track