BROJ 2 IMA BITNU SIMBOLIKU: Donosi smirenje i uspeh, a evo zašto je datum 2.2.22. važan i zašto ga zovu ANĐEOSKI
Foto: Shutterstock

numerologija

BROJ 2 IMA BITNU SIMBOLIKU: Donosi smirenje i uspeh, a evo zašto je datum 2.2.22. važan i zašto ga zovu ANĐEOSKI

Zanimljivosti -

Ova 2022. godina smatra godinom promena u kojoj ćemo morati da se suočimo sa brojnim izazovima.

Broj 2 simbolizuje ravnotežu i smirenost, a prisutnost dva broja 2 u 2022. godini govori o harmoniji, a prisustvo dve nule doprinosi pozitivnoj energiji kombinacije ovih brojeva. 02.02.2022. godine bi za mnoge mogao biti dobar datum za novi početak na poslu.

2.2.2022., 2. februar
foto: Shutterstock

Neke vaše sugestije bi mogle biti pohvaljene i prihvaćene. Ukoliko ste samostalni preduzetnik, datum 02.02.2022. će biti pozitivan za realizaciju Vaših poslovnih ideja. U numerologiji niz broja 222 se naziva anđeoskim brojem.

Broj 2 u numerologiji upućuje na energiju dualnosti, partnerstva, odnosa i ravnoteže. Kada je broj 2 u nizu kao u 222, ova energija je super-nabijena. Postoji poziv da pristupite životu sa više saosećanja, da tražite bolju ravnotežu, da radite zajedno sa drugima, da tražite partnerstvo kada možete i težite harmoniji.

2.2.2022., 2. februar
foto: Shutterstock

Što se broj 2 ponavlja više puta u nizu njegova energija se povećava i uduplava. Broj 222 je poznat kao anđeoski broj koji nam daje intuitivni vođenje, a smatra se da ljudi koji imaju životni put broja 2, intuitivniji i osjetljiviji.

Kada vidite dvojke koje se ponavljaju ukazuje na to da morate odabrati put i držati ga se te napredovati polako i stabilno. Ovo je niz strpljenja i laganog tempa. Ako često viđate anđeoski niz broja 2 to znači da ste na pravom putu. Ovaj broj vas ohrabruje da nastavite dalje, da se trudite i borite za ono što vam je važno piše infpult.info.

2.2.2022., 2. februar
foto: Shutterstock

(Kurir.rs/Infpult.info)

Bonus video:

00:58

GLUMAC ISPRIČAO VIC: Andrija Milošević nije oduševio trudnu devojku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track