BIVŠA POLICAJKA ZARAĐUJE 95.000 EVRA MESEČNO NA SAJTU ZA ODRASLE, A NIKADA NIJE BILA NA SASTANKU: Plaši se da izađe zbog OVOGA!
Foto: Printscreen Instagram

NEVEROVATNO

BIVŠA POLICAJKA ZARAĐUJE 95.000 EVRA MESEČNO NA SAJTU ZA ODRASLE, A NIKADA NIJE BILA NA SASTANKU: Plaši se da izađe zbog OVOGA!

Zanimljivosti -

Šarlot Rouz (28) je bivša policajka koja sada zarađuje po 95.000 evra mesečno od eksplicitnog sadržaja na OnlyFansu. Mnogi muškarci žele da provode vreme sa njom jer smatraju da je prelepa, ali do sada nikada nije bila pozvana da izađe na sastanak.

- Nikada nisam bila sastanku. Nemam ništa protiv toga, ali nikada nisam bila pozvana na sastanak. Ne družim se previše sa ljudima jer stalno radim, pa baš i ne upoznajem mnogo novih ljudi. Ne proveravam poruke na Instagramu jer ih dobijam na hiljade - priznaje Šarlot i dodaje da većina muškaraca na OnlyFansu ne želi da otkrije svoje lice:

- Čak i kada mi pošalju svoje slike, pitam se da li su to stvarno oni. Veoma sam fokusirana na posao da zaista nisam ni razmišljala o vezama, ali ne bih rekla ne kada bi naišla prava osoba.

Prelepa Šarlot ima još jedan problem. Ona se plaši da bi muškarci mogli da je doživljavaju kao džekpot zbog njenog bogatstva:

- Bojim se da bi zbog kola i svega što imam neki momak rekao ’džekpot, moći ću da vozim luksuzna kola svaki dan i da živim u velikoj kući’. Ali, prilično dobro procenjujem karakter ljudi i mislim da bih mogla da prepoznam takve muškarce. Definitivno mogu da zamislim da u budućnosti izlazim na sastanke- kaže Šarlot.

Ona je prošle godine zaradila 1,8 miliona evra i planira tako da nastavi još par godina dok potpuno ne obezbedi sebe i svoje potrebe, a zatim će da se fokusira na svoj privatan život.

Ipak, iako toliko zarađuje, Šarlot ne žudi previše za novcem, te je objasnila da bi njen idealan dejt sa partnerom bio luksuzni odmor ili jednostavo uživanje u brzoj hrani.

(Kurir.rs/Mondo)

Bonus video:

03:08

AMERIKANAC BI VOLEO DA JE SRBIN! Glumac se za vreme pandemije preselio u Beograd, HOĆE DA FILMOVIMA PROMENI SLIKU O NAŠEM NARODU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track