NJIHOVI LJUBAVNI JADI SU TEŽI OD TUĐIH: Ovi horoskopski znaci NAJVIŠE PATE posle raskida i teško pronalaze SRODNU DUŠU
Foto: Profimedia

NAJSENZIBILNIJI ZNACI

NJIHOVI LJUBAVNI JADI SU TEŽI OD TUĐIH: Ovi horoskopski znaci NAJVIŠE PATE posle raskida i teško pronalaze SRODNU DUŠU

Zanimljivosti -

Dva najsenzibilnija znaka Zodijaka su Ribe i Vodolija, oni veoma teško podnose ljubavnu bol. Ribe gubitak partnera i raskid doživljavaju izrazito emotivno, pa usled nesrećne ljubavi mogu da postanu histerični, ali i da posegnu za porocima.

Vodolije pak, inače pomalo neobične jedinke, teže se zbližavaju s potencijalnim parterima jer njihova filozofska crta, način razmišljanja i stil življenja im oduzimaju puno vremena i energije, stoga teže pronalaze srodne duše.

bol, raskid, žena, tuga, patnja
foto: Profimedia

Ribe se snažno vežu za partnera. Čak i preljuba kod njih može da prođe nezapaženo. Često ne želeći da uvidi istinu i činjenično stanje, zažmuriće na partnerovo neverstvo. Ako voljena osoba pak odluči da bolno predoči istinu, one će vrlo verovatno histerisati, plakati i padati u depresije, ali teško da će ostaviti partnera, čak i ako shvati da je nevoljena. Ribe su verne i veoma odane. Oličenje vernosti iskazuju željom da s jednim partnerom provedu ceo svoj život.

Uporni, romantični i skloni sanjarenju na ljubavnom planu, iz odnosa odlaze tek nakon što nakupljene frustracije više ne budu mogli da drže u sebi. Neretko će, sve do krajnjih granica, nastojati da uvere partnera da je s njihovim odnosom sve u redu i da stvari mogu da se poprave na bolje, ali rastanak teško da će ikad prihvatiti, posebno ako s voljenom osobom imaju i decu. Samo je jedan razlog zbog kojeg će Riba ostaviti svog partnera - a to je ako se jako zaljubi u nekog drugog.

Tuga
foto: Profimedia

S druge strane, Vodolija je ona koja se trudi da samog sebe uveri da je raskid najbolje rešenje. Oni su često svesni da se takve stvari događaju, u turbulentnom životu ljubavi. Skloni su i sami sebe da okrive za kraj, jer su oni ti koji propagiraju slobodu odnosa. Ali to ne znači da će olako prekinuti odnos, štaviše, njihovo interesovanje i razumevanje za partnera može se još pojačati. Ako požele da ga vrate, trudiće se svim silama da to i učine, nudeći mu i prijateljstvo samo da bi bili u kontaktu.

Ako su oni ti koji ostavljaju, prvo će sebe uveriti da je tako najbolje i da je to jedino rešenje. Nateraće se da u svojim očima stvore što negativniju sliku o partneru, kako bi mu ceo proces bio lakši, a neke Vodolije će utehu potražiti u društvu i zabavi.

tuga
foto: Profimedia

Međutim, kako najčešće reaguju sa zakašnjenjem, kada shvate da je stvarno došao kraj, tad jako pate. Njihov temperament, društvenost i pogled na svet teraju ih da imaju mnogo partnera u životu, a skrasiće se tek s onim s kojim im nikad nije dosadno. Vodolija pre svega ceni slobodu, toleranciju, dinamiku, akciju i putovanja. Nova iskustva, razumevanje kao i prihvatanje nezavisnosti i nesputanosti traže i kod životnog saputnika.

(Kurir.rs/ 24sata.hr)

Bonus video:

09:10

USLUGE ASTROLOGA KORISTE BIZNISMENI I POLITIČARI! Hermetički astrolog Dimitrijević šokirao: Imaju svoj TIM, IZUZETNO SU USPEŠNI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track