POTERA PROMENILA PRAVILA! VIŠE NIŠTA NEĆE BITI ISTO: Noviteti u kvizu obradovaće TAKMIČARE, a TRAGAČI će imati još jedan ZADATAK
Foto: Printskrin

NOVA SEZONA

POTERA PROMENILA PRAVILA! VIŠE NIŠTA NEĆE BITI ISTO: Noviteti u kvizu obradovaće TAKMIČARE, a TRAGAČI će imati još jedan ZADATAK

Zanimljivosti -

Jedan od najgledanijih nedeljnih kvizova u Srbiji svakako je "Potera". Ovaj kviz znanja ove godine ulazi u jubilarnu 10. sezonu, a tim povodom produkcija je spremila veliko iznenađenje za takmičare.

Naime, do sada je u prvoj igri nagrada za tačan odgovor iznosila 10.000 dinara, dok će u narednoj sezoni takmičari u prvoj igri za svaki tačan odgovor dobijati 15.000 dinara.

Takođe, u drugoj igri tragači će nuditi i primamljiviju gornju sumu.

Potera, kviz Potera, Jovan Memedović, tragač
foto: Printscreen/Youtube

Lepu vest objavio je pred kamerama voditelj kviza Jovan Memedović, a ova informacija objavljena je i na zvaničnom Instagram profilu kviza.

- Umesto dosadašnjih 10.000 dinara tačan odgovor u prvoj igri u narednoj sezoni "Potere" vredeće 15.000 dinara! Prijavite se odmah i proslavite zajedno sa nama deseti rođendan kviza "Potera"! Jovan Memedović i tragači vas čekaju! - piše u objavi.

Potera, Kviz Potera
foto: Printscreen/Youtube

Deseta sezona će se na RTS-u emitovati od jeseni.

Podsetimo, tragači u kvizu "Potera" su Milica Jokanović, Milorad Milinković, Žarko Stevanović i Milan Bukvić.

(Kurir.rs/Blic)

Bonus video:

26:30

KVIZ MOZAIK 21.09.2021.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track