NA PLAŽI PRONAŠAO BOCU SA PORUKOM STAROM 21 GODINU: Otvorio pismo i iznenadio se NIKAD SNAŽNIJOM porukom devojčice od 6 godina!
Foto: Profimedia

neverovatno

NA PLAŽI PRONAŠAO BOCU SA PORUKOM STAROM 21 GODINU: Otvorio pismo i iznenadio se NIKAD SNAŽNIJOM porukom devojčice od 6 godina!

Zanimljivosti -

Prolaznik na engleskoj plaži pronašao je zelenu bocu s porukom koja je putovala od Bahama do Engleske čak 21 godinu, preneli su lokalni mediji.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Profimedia, Facebook/Christian Gogos

Krispin Benton je prošle nedelje bio u šetnji posle posla na plaži Kastle, u Falmoutu u Engleskoj, kada je pronašao bocu. Benton je za "Falmouth Packet" ispričao da je završio posao za taj dan i, kako je vreme bilo lepo, otišao je do Kastle plaže u šetnju.

- Bila je plima, pa se verovatno tada nasukala- rekao je, pa dodao:

- Podigao sam je, a onda sam pomislio: 'O, moj Bože, tu je poruka'.

Pismo je napisala devojčica.

Boca, Flasa

Student koji se zatekao na plaži video je Bentona i zajedno su otvorili bocu.

- Bilo je to pismo devojčice iz Kanade. U očuvanom je stanju - boca je bila zapečaćena. Morao sam zaista da se potrudim i napnem čep da bih ga izvadio- rekao je Benton.

U rukom pisanoj poruci devojčice Ane, koja je u vreme pisanja, 2001., imala 6 godina, piše da je iz Kanade i poziva da joj se pronalazač javi.

- Molim vas, nemojte zagađivati - napisala je ekološki svesna devojčica u poruci koju je poslala sa Bahama, gdnistae se nalazila u tom trenutku.

Na adresi koji je napisala kao kontakt danas je industrijski kompleks.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Profimedia, Printscreen Facebook

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:37

PLINSKA BOCA KAO SERIJSKI UBICA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track