NEDELJNI HOROSKOP OD 27. MARTA DO 2. APRILA: Vaš poslovni napredak izazvaće ZAVIST kod kolega, očekujte NEPREDVIĐENE TROŠKOVE
Foto: Profimedia

ŠTA KAŽU ZVEZDE

NEDELJNI HOROSKOP OD 27. MARTA DO 2. APRILA: Vaš poslovni napredak izazvaće ZAVIST kod kolega, očekujte NEPREDVIĐENE TROŠKOVE

Zanimljivosti -

Bikovi će preuveličavat probleme, a partner bi mogao da ih optuži za sebično ponašanje. Rakovima bi mogli da se izjalove neki planovi, ali bitno je da ostanu pribrani

Ovan 21.3 - 20.4.

Posao: Uz malo truda postizaćete sjajne rezultate, što će vam podići ugled. Ako vam nadređeni ponude rad na novom projektu ili položaj s više odgovornosti, nemojte predugo da razmišljate, nego prihvatite!

Ljubav: Osamljeni neće moći da se požale da im nedostaje ljubavnih prilika, dok će zauzetima Venera omogućiti rasplet zamršene osećajne situacije. Međutim, bićete sumnjičavi i nepoverljivi prema partneru, pa će vam od njega trebati što više dokaza da ste voljeni.

Zdravlje: Sunce je u vašem znaku, pa ste vitalni i izdržljivi. Puni ste samopouzdanja koje ništa neće moći da naruši. Na poslu će se Ovnovi prilično iscrpiti i vredno raditi, ali imate dovoljno energije da sve izdržite.

Najbolji dan: 1. april

Najlošiji dan: 29. mart

posao
foto: Profimedia

Bik 21.4 - 21.5.

Posao: Obuzdajte tvrdoglavost i naglost, te budite oprezni s papirima i brojkama. Kritike koje ćete čuti o sebi, biće u najvećem delu neopravdane. Bikovi trebaju da pripaze na svoje izjave, jer će se pogrešno tumačiti.

Ljubav: Preuveličavaćete probleme, a partner bi mogao da vas optuži za sebično ponašanje. Ipak, svađe će biti dobrodošle jer su konstruktivne i još više će vas zbližiti. Slobodni bi mogli da se zaljube, a zauzeti da proslave veridbu i odrede datum venčanja.

Zdravlje: Mogući su trenuci neraspoloženja koji će se pojavljivati zbog vaše preosetljivosti. Možda ste zasićeni međuljudskim kontaktima, pa vam treba više mira i samoće. Čuvajte se prehlade ili viroze.

Najbolji dan: 27. mart

Najlošiji dan: 30. mart

Blizanci 22.5 - 21.6.

Posao: Blizanci će biti snalažljivi u situacijama u kojima se traži spretnost ili pristup informacijama. Iskoristite maštu, inspiraciju i intuiciju za nove poslovne početke. Moguće je uspešno putovanje u inostranstvo.

Ljubav: Pred vama su dani uzbuđenja, novih poznanstava i nezaboravnih iskustava. Slobodni bi mogli ludo da se zaljube, a zauzeti da uživaju u partnerovim izlivima nežnosti. Povezivaće vas isti ciljevi i planovi, pa ćete zajedničkim snagama kreirati budućnost.

Zdravlje: Dobar Venerin uticaj biće zaslužan za vaš prolepšani izgled i odlično raspoloženje. Bićete stalno u pokretu, pa će čak i pasivniji među vama početi intenzivnije da se bave vežbanjem i više će se kretati.

Najbolji dan: 3. april

Najlošiji dan: 28. mart

par, ljubav, veza
foto: Profimedia

Rak 22.6 - 22.7.

Posao: Mogli bi da vam se izjalove neki planovi, ali bitno je da ostanete pribrani. Ako smireno i bez panike pristupite novonastalim problemima, šteta će biti minimalna. Rakovi trebaju da izbegavaju rasprave s autoritetima.

Ljubav: Zadržite prisebnost kako biste mogli da procenite dalji razvoj svoje veze. Mogli biste da osetite da od partnera ne dobijate očekivanu potporu, pa razgovarajte o tome. Ako ste sami, zaljubićete se u nekog koga je prilično teško osvojiti, ali budite istrajni.

Zdravlje: Iako vam je koncentracija dobra i psihički ste izdržljivi, moguće tegobe biće vezane za probavu ili povećanu sklonost alergijama. Pijte više tečnosti i zdravije se hranite kako biste otklonili probavne tegobe.

Najbolji dan: 30. mart

Najlošiji dan: 1. april

Lav 23. 7 - 22. 8.

Posao: Na vidiku su nove poslovne prilike koje ne samo da će vam bitno popraviti finansijsku situaciju, nego će vam podići i ugled. Privatnici će uvideti važnost dobrog oglašavanja. Zarade se Lavovima poboljšavaju.

Ljubav: Bićete svesni šta vam znači partner i šta morate da preduzmete kako biste očuvali vezu od sopstvenih karakternih nedostataka. Društveni život biće vam intenzivniji i raznovrsniji, pa ćete biti pozivani na razne događaje gde možete da upoznate nekog novog.

Zdravlje: Bićete društveni i mnogo ćete se kretati. Zanimaće vas alternativna medicina, pa nije isključeno da se prepustite veštim rukama kiropraktičara ili bioenergetičara. Mogli biste da počnete da praktikujete jogu.

Najbolji dan: 2. april

Najlošiji dan: 27. mart

drugarice, prijateljstvo, prijateljice
foto: Profimedia

Devica 23.8 - 22.9.

Posao: Oprezno rukujte novcem! Ako se bavite privatnim poslom, očekuju vas problemi s birokratijom. Organizujte se, budite disciplinovani i ocenite kada se isplati boriti se, a kada je bolje popustiti.

Ljubav: Mars u Vodoliji čini vas strastvenima i direktnima, ali često i tvrdoglavima. Nećete trpeti polovična rešenja, pa ćete partnera staviti pred gotov čin. Pripazite na krizu u koju ulazite – moraćete da pokažete više smisla za ustupke i taktiziranje.

Zdravlje: Device treba da se čuvaju fizičkog naprezanja. Ne nosite teške predmete ako već imate tegoba s kičmom. Zbog nerviranja biste mogli da imate želudačne tegobe, a nije isključeno da imate i nesanicu.

Najbolji dan: 1. april

Najlošiji dan: 29. mart

Vaga 23.9 - 22.10.

Posao: Nagomilali su vam se zaostaci. Pokušajte prvo njih da rešite kako biste nesmetano mogli dalje. Zaoštreni poslovni odnosi koji će nakratko poljuljati vaš status, razrešiće se u vašu korist.

Ljubav: Vodićete uzbudljivi društveni život. Ako ste sami, velike su šanse da nećete još dugo biti; pašćete na šarm vrlo zanimljive osobe. Od srede Vage očekuju još uzbudljiviji dani u kojima će posebno oni u braku zaljubljeno gledati u svog partnera.

Zdravlje: Bićete puni pozitivne energije, društveni i okrenuti ljubavi i putovanjima. Zdravlje će vam se bitno popraviti, posebno ako ste nedavno bili bolesni. Bitno je da ne dopustite da vas drugi umaraju svojim problemima.

Najbolji dan: 28. mart

Najlošiji dan: 2. april

barmen, kafić, društvo, izlazak, piće
foto: Profimedia

Škorpija 23.10 - 21.11.

Posao: Nadređeni će vam ponuditi značajniju ulogu, ali biće i onih koji će vam na tome zavideti, pa budite na oprezu! Nemojte uzimati k srcu kritike ili sukobe. Previše ste osetljivi na nepravdu.

Ljubav: Rođeni u oktobru mogli bi da naiđu na partnerovo nerazumevanje, a oni u vezama sumnjaće u partnerovu ljubav. Ipak, sve ćete brzo izgladiti i još više ojačati odnose. Samci bi mogli da se upuste u neizvestan odnos pun ljubomore i strasti.

Zdravlje: Cele nedelje bićete u žurbi i trci, pa nećete imati previše vremena koje biste posvetili sebi. A upravo će to biti ono što vam je najpotrebnije. Nađite vremena za odmor. Žene Škorpije bi mogle da imaju tegobe s jajnicima.

Najbolji dan: 30. mart

Najlošiji dan: 28. mart

Strelac 22. 11 - 21. 12.

Posao: Bićete izuzetno kreativni i snalažljivi, pa će vam nadređeni poveriti vođenje poslova. Ovo je vrlo intenzivno razdoblje u kojem ćete biti predvodnik, ali i rame za plakanje i nesebična pomoć drugima.

Ljubav: Bićete oličenje ljubaznosti i šarma, pa ćete se spretno snalaziti u svim ljubavnim situacijama. Partner će obožavati da bude u vašoj blizini, pa ćete često biti zajedno. Kod Strelaca u braku biće srećnih vesti – možda je prinova na putu.

Zdravlje: Naklonjeni Mars u velikoj meri čuva vaše zdravlje od većih poremećaja. Dobro se nosite sa stresom i naraslim obavezama. Manje tegobe mogu biti vezane za koljena i noge – pomogla bi vožnja biciklom ili šetnje.

Najbolji dan: 31. mart

Najlošiji dan: 29. mart

veridba, prosidba
foto: Profimedia

Jarac 22.12 - 20.1.

Posao: Nepovoljni Merkur umanjuje vam koncentraciju i zapažanje, pa pazite da vam se ne potkradu greške. Takođe, Jarci treba da pripaze i na svoje finansije jer vas očekuju troškovi na koje možda niste računali.

Ljubav: Povući ćete prave poteze i istrajati na razgovoru i konkretnim rešenjima. Možda će vam se svideti tajanstvena osoba iz vašeg poslovnog okruženja, posebno ako je to neko ko često navraća na vaše radno mesto i značajno pogledava u vašem smeru.

Zdravlje: Oni koji već imaju hronične tegobe trebalo bi da se ozbiljno posvete svom zdravlju i redovno se kontrolišu kod lekara. Nije naodmet da proverite masnoću u krvi. Pripazite na ishranu, a i čuvajte se povreda.

Najbolji dan: 30. mart

Najlošiji dan: 31. mart

Vodolija 21. 1 - 18. 2.

Posao: Pred vama je izvrsno razdoblje za napredovanje, a posebno će saradnja s inostranstvo biti uspešna. Dobro ćete se snalaziti u poslovima koji zahtevaju opštu kulturu, znanje jezika i komunikativnost.

Ljubav: Venera i Mars u vašem znaku okreću vas novim ljubavima. Neko će vam se udvarati, a ni vi nećete ostati nezainteresovani. Moguća su pomirenja i obnavljanje strasti kod onih koji imaju problematične odnose s partnerom. Slede pomirenja!

Zdravlje: Venera u vašem znaku doprineće optimizmu, pa ćete uveseljavati ljude oko sebe. Vodićete računa o sebi, ulepšavati se i često posećivati salone ljpote. Žene Vodolije če isprobavati nove kozmetičke proizvode.

Najbolji dan: 2. april

Najlošiji dan: 27. mart

kancelarija, posao, opuštanje
foto: Profimedia

Ribe 19. 2 - 20. 3.

Posao: Bićete jaki na rečima i buditi poverenje drugih. Honorarni poslovi donose vam dobre prihode, posebno oni vezani uz prevođenje, poučavanje, obrazovanje i pružanje intelektualnih usluga.

Ljubav: Nailazićete na svadljive osobe s kojima veza može biti teška, ali i sami ćete biti nepopustljivi i tvrdoglavi. Stare ljubavne navike biće izložene naletu promena, koje nećete moći da zaustavite. Nemojte kod partnera namerno da izazivate ljubomoru.

Zdravlje: Posetite kozmetičara, masera, idite u saunu ili se bavite vežbama. Sve će to pozitivno uticati na vaš izgled, čineći vas lepšima i privlačnijima. Zbog nepovoljne Venere Ribe treba da pripaze na hormone, grlo i glasne žice.

Najbolji dan: 31. mart

Najlošiji dan: 28. omart

(Kurir.rs/ 24sata.hr)

Bonus video:

09:10

USLUGE ASTROLOGA KORISTE BIZNISMENI I POLITIČARI! Hermetički astrolog Dimitrijević šokirao: Imaju svoj TIM, IZUZETNO SU USPEŠNI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track