S NJIMA BOLJE NE ULAZITE U RASPRAVU JER ĆETE SE GORKO KAJATI: Ovi znakovi zodijaka su najveće SVAĐALICE, s njima je sukob AGONIJA
Foto: Shutterstock

ASTROLOZI TVRDE

S NJIMA BOLJE NE ULAZITE U RASPRAVU JER ĆETE SE GORKO KAJATI: Ovi znakovi zodijaka su najveće SVAĐALICE, s njima je sukob AGONIJA

Zanimljivosti -

Zaista je teško razgovarati s nekim ko nije dovoljno racionalan, ko voli svađu i nema razumevanja za druge. Prema astrologiji, postoje horoskopski znakovi koji su najviše skloni svađi i uvek uzrokuju probleme, a Times of India otkrio je koji su to znakovi.

Lav

Lavovi su žestoki, dramatični i mogu vam biti najveći protivnici kada je u pitanju svađa. Čak i ako stvar može da se reši mirno, Lavovi će tražiti način da stvari učine gorim. Najbolji način da prekinete svađu s Lavovima je izviniti se i shvatiti šta je pošlo po zlu kako biste dalje izbegli slične situacije.

svađa, rasprava
foto: Profimedia

Bik

Bikovi su tvrdoglavi, ali neće započeti svađu osim ako se ne složite s njima. Mogu da se svađaju satima i ne vole da priznaju da su u krivu, jer su previše uvereni u činjenicu da su oni uvek u pravu. Oni mogu brzo da odbrane svoje postupke, pa budite spremni da popustite u svađi s Bikom.

Škorpija

Škorpije mogu razgovor da pretvore u svađu i pre nego što to shvatite. Vrlo su izbirljivi u tome šta govore, pa ako se svađate s njima, budite spremni da će često reći stvari koje bi mogle da vas povrede. To im možda nije bila namera, ali Škorpije nikad ne propuštaju priliku da povrede suparnika.

muškarac, žena, svađa, par, veza, ljubav
foto: Profimedia

Blizanci

Blizanci su nepredvidljivi. Njihovo raspoloženje može da se razlikuje u bilo kojem trenutku, pogotovo ako ih uznemirujete kada imaju tih i emotivan dan. Oni su veoma odbrambeni i vole da se isključe iz razgovora kada im ne odgovora tema. Ako se posvađate s Blizancima, pripremite se na dugotrajnu svađu jer oni ne popuštaju.

(Kurir.rs/ Večernji.hr)

Bonus video:

16:46

Astrolog Ružica Kralj objasnila je da se prava ljubav pronalazi kad naučite JEDNU VAŽNU STVAR!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track