DA LI BISTE VEČERALI U LETEĆEM RESTORANU? Na 50 metara visine ima mesta za 32 gosta, a cena obroka je 27800 DINARA! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube

PRIJATNO

DA LI BISTE VEČERALI U LETEĆEM RESTORANU? Na 50 metara visine ima mesta za 32 gosta, a cena obroka je 27800 DINARA! (VIDEO)

Zanimljivosti -

Spektakularan leteći restoran otvoren je u Indoneziji, u Jakarti. Ovaj restoran non stop je pun, a u njemu u isto vreme može da boravi samo 32 gostiju.

bar
foto: Printscreen/Youtube

"Lounge in the Sky" restoran privukao je veliku pažnju jer se nalazi na 50 metara nadmorske visine, a na njega je moguće ući samo kada je prizmeljen. Kada se svi koji su rezervisali večeru jednom smeste, restoran kreće u vis, gde ih na sat vremena čeka uživanje u vazduhu oko vas i pogled na grad.

Dok osoblje radi oko ljudi u restoranu, noge gostiju vise u vazduhu, a iako magično izgleda, sasvim je sigurno da vam ne bi bilo svejedno da vam nešto odatle poleti ka zemlji.

bar
foto: Printscreen/Youtube

U ovom restoranu organizuju se i različite igre, plesovi, pa čak i svirke, a fotke odatle su zaista neverovatne. Oni nude tri ponude, a od njih zavisi da li ćete imati obrok sa tri, četiri ili pet jela, da li ćete se ukrcavati prvi ili poslednji, ali vam i nude mogućnost da uz dbelu doplatu ostanete da spavate u njihovom hotelu.

Svaka od tri ponude ima svoju cenu, a dok prva košta 12050 dinara, druga i treća su znatno skuplje, te su njihove cene 16570 i 27867 dinara.

Iako je ovo iskustvo jako skupo, čini se da njima ne manjka gostiju, te da iskustvo koje nudi ovaj neobičan restoran zaista vredi.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:13

Gori restoran na Adi Ciganliji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja