02:42

Ružica Kralj otkriva kakav će biti naredni period za sve horoskopske znake

astrologija

LAV NA VELIKOJ PREKRETNICI, RIBE PRED IZAZOVIMA Jednom znaku će ovo biti najbolji period ikada DESILA SE RETKA ASTROLOŠKA POJAVA!

Zanimljivosti -

Zanimljiv je podatak da se pre neki dan dogodila retka astrološka pojava koja se javlja na 166 godina. Koja je to astrološka pojava i kako će to da se odrazi na nas, pitali smo gošću Kurir televizije, Ružicu Kralj, astrologa.

Ružica Kralj
foto: Kurir Televizija

Retka astrološka pojava desila se pre neki dan, konjukcija Neptuna i Jupitera i to u ribama.

- Najviše sreće će imati vatreni znaci, vodini, pa zemljani, pa vazdušni. Strelčevi će imati veliku sreću kroz posao, a samo će ih to i zanimati. Lav je na velikoj prekretnici kada je ljubav u pitanju. Lav želi da ostane u ljubavi, ali će se preispitivati. Lavovima je dobro za posao.

Vodeni znaci mogu mnogo da profitiraju u ovom periodu.

Ružica Kralj
foto: Kurir Televizija

- Ribe su u periodu velikih izazova i otvaranja novih puteva. Probudiće se iz letargije. Rakovi će se ženiti i udavati. Škorpije žele odmah sve, ali će morati da sačekaju do leta. Neki vazdušni znaci će imati preokret kada su duhovne stvari u pitanju. Vage, vodolije i blizanci mora da rade mnogo na svom duhovnom miru. Najbolje je vodolijama. Vage su stalno u nekom periodu ili im je dobro ili im je loše. Blizanci se često izgube zbog svoje nervoze. Ali, blizanci kada se okrenu poslu oni tako izleče svoju nervozu.

I za zemljane znake biće ovo dobar period.

Ružica Kralj
foto: Kurir Televizija

- Za sve zemljane znake ovo je dobar period. Posebno za device. Za device je ovo najbolji period u poslednjih ne znam koliko godina, ali mnogo. Kao i za bikove. Bikovi će puno raditi na poslu i zaradiće mnogo para. Mnogi bikovi će sresti novu ljubav. Sa starom će završiti. Jarčevima će biti bolje kada i oni budu bolji. Jarčevi treba da budu i u službi drugih ljudi.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track